stan
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Jedan oglas na Facebooku u Beogradu ovih dana izazvao veliko zgražanje naših sugrađana.

„Izdajem stan na Bežanijskoj kosi. Ima 33 kvadrata, skoro je renoviran i spreman za izdavanje. Nalazi se u prizemlju zgrade i ima malu baštu ispred samog stana. Kirija je 500 evra plus ostali troškovi. Depozit iznosi jednu zakupninu, a može se plaćati šest meseci, godinu ili više, u kom slučaju možemo pregovarati o nižoj zakupnini“, stoji na početku objave u Fejsbuk grupi.

Vlasnik piše da se stan prvi put izdaje i da može biti namešten ili polunamešten, ako budući zakupac želi da donese svoje stvari.

„Čisto je i uredno, a veza sa gradom odlična. Prihvatam i kućne ljubimce, tu mogu da žive pušači, pogodno je za studente, za radnike, za parove ili samce. Ukoliko vam se stan sviđa, ali smatrate da mu je potrebna dodatna oprema, kontaktirajte nas sa predlogom. U mom interesu je da imam dobar odnos sa ljudima koji žive u mom stanu i možemo se dogovoriti o svemu. Ako iznajmite stan, smatram da je stan vaš i ne mešam se u dalje stvari“, zaključuje vlasnik.


Iako je stanodavac izuzetno fleksibilan i nudi sve pogodnosti koje potencijalnom zakupcu mogu odgovarati, ipak je bilo komentara koji su napali vlasnika zbog visoke cene zakupa, „Za 33 kvadrata na Bežaniji tražite 500 evra, pa ovo više nije bezobrazluk, već se pretvara u glupost“, „Očigledno niste dobri, sram vas bilo“, „Zbog ovakvih oglasa treba da vam oduzmu stanove. “, „Ali ovaj luksuz na kraju grada vredi najmanje 800”, pisalo je ispod posta.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading