konobar
Foto: Printscreen/tiktok.com/deanredmonds

On radi u restoranu i tvrdi da je dobio porudžbinu od 50 artikala u devet ujutru, čija je vrednost iznosila 600 evra, što je izazvalo pravu dramu.

Na snimku, koji je imao više od 1,1 milion pregleda, objašnjava da je pozvao ženu (Karen) i upozorio je da će biti potrebno dodatnih 30 minuta da se porudžbina pripremi.

Kako tvrdi, dobio je neprijatan odgovor zbog tog dodatnog čekanja, nakon čega je Karen prekinula vezu.

Žena je došla u lokal u 9.30 i shvatila da porudžbina nije gotova. Navodno je rekla: "Pitali ste me da li možete da nam date još 30 minuta, a rekla sam ne".

"Dobila je porudžbinu nakon što je čekala da se hrana pripremi, ali nije ostavila bakšiš", rekao je Din.

Pola sata kasnije, ponovo se pojavila u restoranu i upitala: "Zašto ste mi dali suve sendviče? Bez kečapa, ljutog sosa, senfa".

"Malo je falilo da je odvučem do dela za samoposluživanje, gde lepo piše da mušterije same uzimaju sos", dodao je mladić.

Međutim, to nije bio kraj. Karen je kasnije napisala lošu recenziju za restoran, nakon čega je menadžer reagovao, prenosi Bored Panda.

Tvrdila je da su Din i njegove kolege "namerno poslužile suve sendviče", jer su bili "besni što je došla ranije".

Mladi konobar i njegova ekipa odlučili su da uzvrate istom merom. Pronašli su Karen na Guglu i otkrili da radi u obližnjoj kompaniji.

"Preko naloga naših roditelja napisali smo lepe kritike na njen račun kao službenika u finansijama", kazao je Din.

Snimak je izazvao različite reakcije.

Jedni su zbunjeni zbog očekivanja bakšiša kada je žena došla po hranu sama, dok drugi smatraju da je morala da ostavi neki novac zbog velike porudžbine. 
 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading