sijamske bliznakinje
Foto: Printscreen/facebook.com/Joshua Bowling

Ebi, koja je poznata kao bivša rijaliti zvezda, zajedno sa svojom sestrom Britani, postala je svetski poznata kada su otkrile svoju priču i tako pokazale kako izgleda život spojenih bliznakinja.

Njena udaja je iznenadila mnoge, a Ebi se venčala sa Džošom Boulingom, vojnikom Sjedinjenih Američkih Država, sa kojim je u vezi od 2021. godine.

Na Fejsbuku su objavile fotografiju na kojoj su u venčanicama dok ih Džoš drži za ruke u odelu.

Bliznakinje su profesorice i predaju u Minesoti, gde su i rođene i odrasle.

sijamske bliznakinje

facebook.com/Joshua Bowling

 

 

Džoš je na svojem profilu objavio niz fotografija sa bliznakinjama, opisujući sebe kao "Hrišćanina, oca, muža, vojnika...".

Britani i Ebi su sijamske bliznakinje koje imaju retak oblik spojenog tela sa dve glave. Dele krvotok i sve organe ispod struka.

Ebi kontroliše desnu ruku i nogu, dok Britani kontroliše levu.

Njihovi roditelji su odlučili da ne pristanu na operaciju razdvajanja bliznakinja, nakon što su im lekari saopštili da su male šanse da obe prežive operaciju.

Britani i Ebi su jednom izjavile da imaju intimni život, ali s obzirom da dele torzo i sve vitalne organe, razumljivo je da obe osećaju isto, pa čak i tokom intimnog čina.

(kurir.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koja vam je prva asocijacija na Kopaonik da nije skijanje? ⛷️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading