mravi u plejstešnu
Foto: Printscreen/www.youtube.com/RyanUkAus

Pripremite se da osetite svrab po celom telu.

Jutjuber i Tvitch strimer RianUkAus ostavio je ljude širom sveta da osećaju svrab kada je prošlog meseca podelio svoj video, nakon što je sebi dao zadatak da sredi jedan od svojih stolova.

Kreator sa sedištem u Australiji obnavlja starinski hardver i imao je mnogo stare tehnologije koja je zauzimala prostor na njegovom stolu, ali jedan Dreamcast kontroler je zaista privukao njegovu pažnju dok je obavljao svoj zadatak.

Rajan je objasnio da nije planirao da snimi video, ali ono što se dogodilo bilo je "toliko bizarno" da je odlučio da to podeli. Sve je počelo dok je usisavao oko stola, kada je Rajan bio svedok 'eksplozije mrava' koja je dolazila iz Dreamcast kontrolera. 

mravi u plejstešnu

www.youtube.com/RyanUkAus

 

Pokušao je da usisava neke od grešaka kako bi situaciju učinio 'upravljivom', ali ubrzo nije imao izbora osim da otvori daljinski da bi otkrio odakle 'izlivaju'.

Nakon što je to uradio, Rajan je otkrio ne samo jednog ili dva, već „čitavu koloniju“ mrava koji puze uokolo unutar kontrolera. Igrač je objasnio da sam nije koristio kontroler nakon što ga je dobio u paketu iz Japana pre mnogo godina.

„Mogu samo da pomislim da je nešto slatko moglo da privuče mrave“, rekao je.

Nisu se samo obični mravi naselili u kontroloru, kao što je Rajan objasnio da su i tamo bile neke krilate bube. Nakon što je dobro pogledao koloniju, Rajan je odlučio da pokuša da spase kontrolor i preseli mrave na neko pogodnije mesto.

Stavio je kontroler u kutiju pored lišća i posmatrao kako bube počinju da pomeraju svoja jaja dalje od kontrolora, koje je potom odneo na čišćenje.

Iako je priznao da su slotovi za memorijske kartice na daljinskom upravljaču 'postali skladište za jaja', Rajan je uspeo da očisti ljusku i dugmad, i ostavio mrave da rade preko noći na štampanoj ploči. Do jutra je bio 'gotovo besprekoran', a Rajan je uspeo da poveže kontroler sa uređajem i ustanovi da radi bez problema, piše unilad.com

Iako je kreatorov video imao srećan kraj, mnogi gledaoci su bili dobro i zaista užasnuti kada su videli kako su se mravi osećali kao kod kuće.

„Zamislite da igrate sonic adventure 2 i gomila mrava počne da puzi iz vašeg kontrolera“, napisao je jedan uznemireni gledalac, dok je drugi dodao: „Novi strah otključan“.

 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading