venčanje
Foto: Printscreen/tiktok.com/ambyrbambyr_xo

Bilo da se odričete tradicionalnog prvog plesa za mešavinu omiljenih pesama, ili menjate svoje prstenove, postoji mnogo načina da oživite svoj veliki dan i pretvorite ga u nešto izuzetno.

Jedan par je odlučio da ode dalje i učini svoje venčanje onim koje njihovi gosti nikada neće zaboraviti tako što će se zapaliti dok su izlazili sa venčanja. Da. Dobro ste čuli.

Pogledajte sami: Gabe Džesop i Ambir Bambir su se namerno zapalili dok su hodali niz prolaz i ostavili svoju publiku zapanjenu. Njih dvoje, koji su se upoznali dok su radili kao kaskaderi u filmskoj industriji, i glumili u Jeloustonu i Hereditari, znali su da će nešto eksplozivno biti na kartama kada su se na kraju venčali.

To je dovelo do toga da odaju počast svojim zajedničkim karijerama tokom njihovog posebnog dana. Podrazumeva se, ali ne pokušavajte ovo kod kuće.

Snimci divljeg štosa od tada kruže društvenim mrežama.

Vatra je započela plamenim buketom cveća koji se potom proširio preko leđa mlade i mladoženja koji šetaju ruku pod ruku. Čuju se gosti kako ih bodre sa strane. Tviter nalog pod nazivom Vicoseven od tada deli slike akcije i drugi korisnici gube razum.

@ambyrbambyr_xo

Our wedding send off was accomplished with a team of professionals and should not be attempted without proper training and equipment. Special thanks to @frankbare (coordinator) @chrisreed @brentsteffensen @shaneJospehs@caseyputscher @chadhecker @jeffreyreyes @chrisreyes @@walterhepworth @roundyfx (Mike & Ryan ) @parkcityfiredepartment @hailstoneeventcenter With another thanks to @carbonx & @actionfactory for creating the products us industry professionals can use. @gabjessop

♬ Fuego - Alok & Bhaskar

"Kako je njihova kosa preživela?" jedan je upitao, dok je drugi dodao:

"Oh, svadbe za kaskadere koji igraju opasne uloge su različite. Želim vam oboje stotine godina sreće."

Treći je napisao: „Divno je videti da ova dva kaskadera daju veoma zanimljiv početak sledećem koraku u svom životu. Pitam se kako bi objasnili svojoj deci ako odluče da imaju bilo šta nalik njihovom venčanju.“

Aparati za gašenje su bili pri ruci da ugase par. Nije prvi put da se parovi previše trude da svoje venčanje učine uzbudljivim.

U stvari, britanska TV emisija iz ranih 2000-ih Don't Tell The Bride videla je mnogo divljih i divnih venčanja, uključujući jednu epizodu u kojoj je mlada naterana da skoči padobranom na svoje venčanje, zahvaljujući svom partneru koji je sve isplanirao, piše unilad.com

Srećom, kada je mlada ponovo čvrsto držala noge na čvrstom tlu, videla je smešnu stranu, ili je brak mogao biti gotov i pre nego što je počeo.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading