prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Njegovo priznanje dobila je tek kada je odlučila da ga pita za ženu koja je stalno tagovala na Instagramu. Brajana je primetila da je zauzeti muškarac izgledao srećno na fotografijama sa svojom partnerkom. Tvrdio je da nije srećan i da je veza bila pri kraju, te da želi biti sa Brajanom. To je bio prvi znak koji nije primetila.

Njihova veza počela je na poslu, gde je zauzeti muškarac postao njen saradnik.

U početku je činio sve da se ona oseća posebno, ali nakon nekog vremena priznao je da je zauzet. Međutim, govorio je da će je ostaviti i da ne može da odoli Brajani. Njihovi intimni trenuci postajali su sve ređi, a Brajana je uvek nalazila izgovore za njegovo ponašanje. Shvatila je da je sama u svom stanu uprkos njegovim obećanjima za budućnost.

dvoje

 

 

Na kraju veze, Brajana je shvatila da je muškarac rezervisao njeno vreme samo za kratke susrete. Prekinula je vezu nakon svog 24. rođendana, a muškarac je kasnije priznao da nikada nije nameravao da se to dogodi. Nakon raskida, morali su sarađivati na poslu, što je bio dodatni izazov.

Brajana priznaje da je nisko samopouzdanje bilo njen najveći problem. Ignorisala je crvene zastavice i postala ranjiva.

Kaže da da je više poštovala sebe, nikada ne bi ušla u vezu sa zauzetim muškarcem. Konačno, saznavši da je muškarac kupio novi stan sa svojom partnerkom, shvatila je da je vreme da završi tu priču, piše mondo.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading