dnk test
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kada je bio kod motora, zamolio je svog ujaka - koji je mislio da je procedura vezana za posao- da mu uzme bris iz unutrašnjosti obraza. Ali njegovo izuzetno lukavstvo otkriveno je nakon što je detetova majka osporila rezultat i uhapsila ga je policija.

Tada je u policijskoj stanici dobijen novi uzorak koji je je bio pozitivan i mreža prevare se rasplela.

Prošle nedelje na sudu za prekršaje u Beksliju otac, koji živi u Kentu, izjasnio se krivim za prevaru lažnim predstavljanjem 19. juna 2020. godine, tako što je predao lažni DNK uzorak Grupi za održavanje dece (CMG).

IZBEGAO DA PLATI PREKO 2 I PO MILIONA DINARA ALIMENTACIJE Ovaj otac napravio grozan potez, pa ga sustigla pravda!

Foto: Shutterstock

 

 

Sudije su čule kako je otac - koji ne može biti imenovan - koristio DNK svog strica za testiranje, kao i da je izbegao da plati ukupno 18.479,41 funti za brigu o svom malom sinu.

Majka deteta je podnela zahtev i navela ga kao oca, ali je on osporio roditeljstvo i obezbedio DNK test preko odobrene kompanije.

Ovo je osporila majka koja je dala izjavu i izvod iz matične knjige rođenih deteta, u kojoj je on naveden kao otac i da je on jedina osoba koja može biti otac.

Odbio je da pruži još jedan DNK test CMG-u, rekavši da ga je već platio privatno.

On je tvrdio da je DNK dostavljen u ranijem testu bio njegov, ali je na kraju priznao da je zamolio svog ujaka da mu da bris DNK pljuvačke u njegovo ime.

„Namerno je uklonio deo pakovanja tako da doktor nije znao ceo protokol koji treba da sledi i otišao je do svog automobila da uzme uzorak, a zatim se vratio u ordinaciju.

Sud je čuo da je potom razgovarao sa njegovim ujakom i potvrdio da zna o čemu se radi, ali je mislio da je DNK nešto povezano sa radom njegovog nećaka.

Njegova bivša, koja ima još najmanje jednu ćerku, rekla je u izjavi:

„Incident je uticao na mene na mnogo načina.''

„Osećala sam da ima sveukupnu kontrolu i da pokušava da se izvuče iz plaćanja, a kada su vesti stigle, bila sam iznurena i uznemirena, ali sam znala da je nešto izmenjeno.

„Kada su isplate prestale, mnogo sam se mučila i znala sam da ne bi trebalo da budem u ovoj poziciji.'' zaključuje majka. 

Očev advokat Tesa Donovan rekla je na sudu:

„Doneo je izuzetno lošu odluku i to je prvi put da je počinio teško krivično delo.''

Osuđen je na dvanaestomesečnu kaznu, koja uključuje 200 sati rada u javnom interesu i petnaest dana rehabilitacione aktivnosti. On takođe mora da plati naknadu za žrtve od 114 funti i troškove od 85 funti. 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Šta biste poneli na pusto ostrvo, a da počinje prvim slovom vašeg imena? ☺️ #alo #alodnevnenovine #pustoostrvo #ljubav #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading