žena radi jogu
Foto: Printscreen/www.metro.co.uk

Uhvaćena je na CCTV-u kako se proteže i izvodi nekoliko joga pokreta u pripremi za izvršenje fizički zahtevnog zločina 3. marta. Vidi se kako zagreva mišiće u potpuno crnom na parkingu pekare u Ričmondu, Australija.

Pekari su priznali da su bili „prilično iznenađeni“ kada su videli da žena daje prednost svojoj kondiciji. Na Fejsbuku su napisali: „Izgleda da je joga neophodna pre provale.

Ukradeno je nekoliko stvari, uključujući i neke kroasane koji su očigledno bili previše primamljivi za ovog fleksibilnog provalnika.“

Policija potvrđuje da je optužila 44-godišnju ženu za krađu, provalu i osposobljavanje za krađu. Ukradene su i pekarske cipele, iPad i neki proizvodi za čišćenje, piše metro. 

„Fleksibilna provalnica“ je snimljena kako radi  jogu pre nego što je navodno opljačkala pekaru zbog  kroasana od badema. Vidi se na snimku kako proteže noge.

U oktobru se jedan muškarac pretvarao da je maneken kako bi mogao da sačeka u tržnom centru nakon što se zatvori da bi navodno ukrao nakit. Na snimku se vidi kako, ne tako suptilno, drži torbu sa ispruženom rukom pre nego što je „opljačkao radnju“.

„Kada je osetio da je bezbedno, otišao je u „lov“ i opljačkao štand sa nakitom“, saopštila je varšavska policija.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading