Čovek predaje svežanj evra
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na Fejsbuk grupi "Novosađanke" objavila je fotografiju koverta s novcem koju je pronašla između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića. Odlučila je da pronađe vlasnika novca te je istakla da će osoba koja se javi morati znati tačan iznos u koverti.

"Našla sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića. Na koverti ne postoje nikakvi podaci, osim što piše 'Roman'. Jedini način kako ću znati čiji je novac je taj što će onaj koji ga je izgubio, reći tačnu sumu", napisala je Kristina.

Nakon kratkog vremena, vlasnik koverte se javio Kristini, a ona je opisala kako je izgledao njihov susret.

,,Kada sam razgovarala s vlasnikom, bio je vrlo dirnut. Dogovorili smo se da se sretnemo oko 17 časova, nakon čega sam mu vratila novac. On je mene zatim počastio s 50 evra. Iako mi nije rekao ništa o razlozima gubitka novca, bilo je jasno da je bio jako dirnut. Razumem da mu nije bilo do razgovora, s obzirom na veliku sumu novca u koverti", ispričala je Kristina.

Kada je prvi put ugledala kovertu usred trotoara, Kristina je priznala da joj je prva misao bila: "Bože, pomozi da pronađemo vlasnika", što se na sreću i dogodilo, piše kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading