beba u avionu
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Ova žena je znala šta joj je potrebno na putovanju i uradila je upravo to. Međutim, bilo je i onih koji to nisu tako videli...

Žena se našla u veoma neprijatnom položaju i bukvalno i figurativno. Bila je rastrzana između davanja prioriteta sopstvenoj udobnosti nad društvenim očekivanjima.

Bila je suočena sa odlukom; mogla je biti ili velikodušna ili se zalagati za svoj lični prostor, piše entertaiment mind. 

Otputovala je da provede Božić sa svojom porodicom. Znala je da kada leti, da joj je potrebno da joj bude udobno. S obzirom na njenu veličinu, ona uvek rezerviše dodatno mesto na letu. Obavezno plati dodatno kako bi osigurala svoju udobnost.

beba u avionu

Foto: shutterstock.com

 

Sve je proteklo glatko tokom čekiranja, a ona je prošla kroz obezbeđenje i ukrcala se. Tek kada je sedela na svom mestu, počelo je neprijatno iskustvo.

Pored nje je sedela žena sa 18-mesečnim detetom. Videla je da je jedno sedište prazno i odmah je zatražila da se žena stisne na jedno sedište kako bi njeno dete moglo da zauzme drugo. Ali pošto je platila oba sedišta, ona je odbila.

Interakcija je privukla pažnju, a stjuardesa je primetila i došla da vidi šta se dešava. Kada je stjuardesi objašnjena situacija, pitala je ženu da li može da napravi mesta za dete, ali je ona ljubazno odbila i ponovo potvrdila da je u potpunosti platila oba sedišta.

Stjuardesa je na sreću razumela i uputila majku da drži dete u krilu kao što to obično čini većina dece tog uzrasta. Ali, tokom celog puta, majka se trudila da ženi bude neprijatno zbog prljavih pogleda i pasivno-agresivnih primedbi. 

 Kasnije se žena zapitala da li je bila nepravedna u ovoj interakciji i da li je trebalo da popusti i da se odrekne svog dodatnog mesta. Otišla je na Reddit da pita zajednicu da li je pogrešila.

beba u avionu

Foto: shutterstock.com

 

Jedna osoba, koja je i sama bila majka i koja je bila u sličnoj situaciji, napisala je:

„Bila sam na letu od 9 sati sa bebom u naručju i na kraćim letovima sa malim detetom u krilu, koje je bilo sposobno da sedi u svom sedištu i veoma nije želeo da ga držim. Da li je sr*nje? Da. Ali to je bio samo moj problem, i sve dok je moje dete bilo mlađe od 24 meseca i nisam morao da platim za njegovo sedište, odlučio sam da ga zadržim. Kunem se, nemamo svi mi roditelji ovo pravo!”

Druga osoba je dodala:

„Ona greši što nije kupila mesto za svog sina i pretpostavila da će se neko drugi odreći mesta za koje je platio. Šanse su da se nadala da će biti dodatnih sedišta na letu, tako da nije morala da plati i koristila je krilo kao izgovor.'' 

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading