srećna porodica
Foto: Printscreen/facebook.com/Brandon Pratt

Ipak, iz Brazila u Ameriku dolazi inspirativna priča o ljubavi, veri i izdržljivosti, koja je dirnula mnoge ljude. To je priča o četiri brata čiji su životi bili oblikovani bolom i teškoćama, ali su na kraju pronašli put do tople porodične ljubavi u Portugalu.

Ovi četiri brata su živeli u sirotištu u Brazilu, gde su se suočavali sa nezamislivim izazovima već od najranijeg detinjstva. Najstariji brat imao je samo šest godina kada su ostali bez roditeljske podrške i prepušteni ulici.

Bez obzira na sve, bili su izuzetno zdravi, ali im je nedostajala obrazovna i emocionalna podrška. Leandro, najstariji među njima, morao je da se snalazi na ulicama kako bi preživeo, ponekad čak i tražeći hranu po kontejnerima.

Njihova sudbina se promenila kada su Brendon i Dženifer Prat odlučili da ih usvoje. Iako su se suočavali sa mnogim izazovima prilagođavanja novom životu u drugoj zemlji, Brendon i Dženifer nisu odustali. Dugo su se borili sa jezičkim barijerama i zdravstvenim sistemom, ali su se kreativnošću i strpljenjem suočavali sa tim izazovima.

Nakon dugog procesa, usvojenje je postalo stvarnost, a porodica Prat je odlučila da provede vreme istražujući Rio de Žaneiro pre nego što krenu u svoj novi život. Uprkos divljenju prema modernim čudima grada, dečaci su se susretali sa kulturološkim šokom i osećajem nepripadanja modernom svetu.

Međutim, ova nova porodica je otkrila da svakodnevni trenuci predstavljaju čuda za decu koja su napustila siromaštvo. Od oduševljenja tehnologijom do radosti učenja novih stvari, dečaci su otkrivali svet oko sebe sa divljenjem i znatiželjom.

Danas, dok se prilagođavaju svom novom životu u Portugalu i Americi, dečaci su puni nade i inspiracije. Njihova priča služi kao podsetnik na snagu porodične ljubavi i izdržljivosti. Dok svakodnevno otkrivaju nove stvari i uče nove lekcije, nose sa sobom obećanje svetle i bolje budućnosti.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading