pismo
Foto: Alo/Shutterstock

 Živeći u Montrealu, Nik je otvorio poštu i bio zatečen obaveštenjem Ministarstva pravde koje je navodilo da će kazna za prekoračenje brzine biti "naplaćena od imovine pokojnika".

Prema izveštaju Daily Stara, Nik je proveo dve godine u Kostariki, a tokom tog vremena zaboravio je da plati kaznu iz 2022. godine.

"Kada sam video dokument, počeo sam da se smejem. Bila je to vest", izjavio je Nik kasnije medijima. Takođe je dodao da se sada suočava sa birokratijom i pokušava da dokaže da je živ.

"Izuzetno je teško stupiti u kontakt sa nadležnima. A šta bi se desilo da je moja majka otvorila poštu? Bože sačuvaj", rekao je Nik.

Njegov advokat, Vilijam Korbat, istakao je: "Ovakve greške se ponekad dešavaju, ali su zaista retke. Ovo ne utiče samo na saobraćajnu kaznu, već i na druge stvari. Nik se nada da će uspeti da dokaže da nije mrtav."

U međuvremenu, portparol Ministarstva pravde se oglasio i potvrdio da je u pitanju "ljudska greška".

"Naplatilac kazne je koristio pogrešan šablon za korespondenciju. Izvinjavamo se zbog celokupne situacije. Sprovešćemo odgovarajuću komunikaciju sa našim građaninom."

BONUS VIDEO 

@alo_portal EDITA PRAVO IZ SPA CENTRA DOŠLA NA PROMOCIJU Nisam imala šampon, šta da radim?! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #edita ♬ original sound - Alo_portal

(telegraf.rs)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading