dijeta
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Liftu je trebalo dugo da dođe, red u pekari je bio divlji, gospođa na recepciji te zapričala i nisi mogao da pobegneš.

Ali izgovor jedne žene za veoma dugu pauzu za ručak doveo je do toga da ju je šef otpustio.

Izgovor jedne žene za kasni ručak završio se u njenom otkazu, piše dailymail. 

Šef nekretnina Troj Holms, koji živi u Australiji, nedavno je otišao na TikTok da podeli svoju „najgoru priču o zaposlenima“.

ŽENA OTIŠLA NA PAUZU NA RUČAK Kad se vratila sačekao ju je otkaz!

Foto: Shutterstock

 

Holms je objasnio da je još 2014. godine angažovao ličnog asistenta dok je radio kao agent za nekretnine. Bio je zaista impresioniran ženom tokom njenog intervjua i odlučio je da je uzme kao zaposlenog. Ali tokom prvih nekoliko nedelja na poslu, Holms je rekao da su stvari bile 'malo pogrešne'.

„Činilo se da nije u stanju da prati uputstva“, rekao je on.

„Činilo se da je nestajala po nekoliko sati.'' 

Gospodin Holms je postajao sve više frustriran očiglednim nedostatkom odgovornosti te žene sve dok jednog dana stvari nisu došle na kraj kada se nije vratila sa pauze za ručak. Ženino ponašanje je očigledno bilo 'malo pogrešno'.

 U podne je dobila pauzu za ručak od sat vremena, a pošto je dan bio naporan, Holms je naglasio koliko joj je važno da se vrati na vreme. Rekao sam joj, 'samo se pobrini da se vratiš na vreme', rekao je. 

,,Ona kasni 15 minuta sa ručka, a ja sam kao 'u redu, stvarno imamo posla'.

To ga je, kaže, navelo da nazove, kada mu je ona preko telefona saopštila da se „prevrnula“ i da „nije mogla da ustane“.

ŽENA OTIŠLA NA PAUZU NA RUČAK Kad se vratila sačekao ju je otkaz!

Foto: Shutterstock

 

Holms je otrčao do njene lokacije i kada je stigao, rekao je da je ona jednostavno ustala i ušla u auto.

Prema Holmesu, rekla je: "Pokušala sam da se vratim na posao i počela sam da trčim i srce mi je stalo, a onda sam pala."

Rekao je da je taj trenutak bio "poslednja kap koja je prelila čašu" pre nego što je odlučio da je otpusti.

Neki korisnici TikTok-a su uzeli komentare na video da podele svoje mišljenje. Neki su se složili sa njim, kako je jedna osoba napisala: „I ja bih nju otpustio.

Neko drugi je rekao: „Podržaću te za tvoju odluku rukovodstva da je otpustiš, i ja bih.” Dok je nekolicina podelila svoja iskustva, a jedna osoba je rekla da je neko jednom otišao na ručak „na 3 dana“ pre nego što se vratio „kao da se ništa nije desilo“.

Međutim, drugi su bili malo više zabrinuti kako se on nosi sa situacijom. Jedan komentator je rekao da Holmes mora da se ' dobro pogleda', dok je drugi rekao da nije 'ne deluje baš dobro' u svom videu.

Na šta je on odgovorio: "U redu je, možda nisam dovoljno dobro objasnio. Potpuno sam zadovoljan kako sam se ophodio prema svom osoblju."

Drugi komentator je rekao: "Pogledajte šta je iznenadni srčani zastoj, meni se to desilo."

Kao odgovor, on je dalje pojasnio da se njeno „celo držanje promenilo u savršeno dobro kada joj je ponudio medicinsku pomoć, dodajući: „Ona se tada pretvarala da se cela stvar nije dogodila“.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading