Telo
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Influenserka Koko je žena izraženijih atributa koje se ne libi da pokaže. Iako se mnoge žene njene građe trude da se što više prikriju kako bi sakrile višak kilograma, celulit ili stomak, Koko radi baš suprotno. Ona hrabro nosi haljinu golih leđa ili malene bikinije i nije je briga šta bilo ko misli o tome. Ova žena je odavno rešila da ne dozvoli da je tuđa mišljenja obeshrabre ili poremete njene modne izbore.

- Ne mogu da nosim bikini zbog celulita i masnih naslaga. Ne mogu da nosim haljinu golih leđa ili otvorene haljine koje imaju duboke šliceve - izjavila je Koko na snimku na Tik-toku, imitirajući ono što bi neki ljudi mogli reći da su na njenom mestu, ali nisu.

Ona je tom prilikom nosila dvodeli kupaći kostim crne boje. Donji deo bio je nešto dublji, u vidi retro modela, dok je u gornjem delu bio u vidu trouglića koji su joj jedva prikrivali grudi. Nimalo joj nije smetalo ni da se okrene i pokaže svoje telo iz svih uglova. Koko je izgledala kao da uživa u svakom centimetru svog tela, čak se i osmehivala ka kameri.

- Nikada više neću dozvoliti svojim nesigurnostima da upravljaju mojim životom - rekla je, a o tome je pisao i San.

Prema Nacionalnoj organizaciji za žene, većina dama svih uzrasta bori se sa problemima nesigurnosti. Upravo zato je pozitivan stav Koko usmeren ka ženama svih godina i ide u cilju podržavanja i otkrivanja ljubavi i lepote prema soptvenom telu.

Usledili su brojni komentari na ovu ženu koja je u potpunosti prihvatila svoje telo onakvo kakvo je.

- Savršeno.

- Obožavam tvoju figuru.

- Zbog tebe sam i ja postala ponosna na svoje telo.

- Želim da više influensera krenu tvojim stopama.

- Jedno veliko bravo za tebe i sve žene!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading