tajne stjuardese
Foto: Printscreen/youtube.com/Cierra Mist

Siera Mist je govorila o svom iskustvu rada za američku avio-kompaniju, i otkrila je da ona i njene kolege ne bi dirali tople napitke u avionu osim ako nisu prilično očajni.

Umesto toga, savetovala je putnicima da se drže bezalkoholnog pića ili nečega što je prethodno flaširano. Ali zašto? Sve je u vezi sa načinom na koji se avioni čiste i održavaju.

stjuardesa

Foto: Shutterstock

 

Komentarišući stvari koje preporučuje ljudima da izbegavaju dok su u avionu u video snimku na Jutjubu, Siera je rekla da se mašine koje kuvaju vodu za čaj i kafu ne čiste redovno.

„Osim ako nismo super očajni, nećemo piti kafu ili čaj koji se dobija u avionu“, rekla je ona. "Voda koju koristimo za kafu i čaj dolazi sa istog mesta i, pogodite šta, nikada se ne čisti."

Siera je dodala: „Iako avio-kompanije mogu reći putnicima da rade 'redovne testove kvaliteta vode', rečeno nam je da je potrebno oko šest do devet meseci da se izvrši jedan test u jednom avionu i da oni neće očistiti taj rezervoar osim ako nešto ne nađu“.

Drugi snimak takođe poziva putnike da ne tapšu kada avion sleće, i da ne ustaju odmah po sletanju. Takođe je molila ljude da ne kupuju poklone za polaznike u pokušaju da dobiju besplatnu nadogradnju i da zadrže cipele tokom letova, piše indy100.com

Koje još tajne je otkrila stjuardesa, pogledajte u videu ispod: 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading