Nada
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Tiktokerka Nada preklom sa naših prostora, a koja živi i radi u Nemačkoj, na društvenim mrežama je ispričala situaciju kada joj je "nepoznato biće" upalo u stan tokom noći i zbog čega je čak reagovala i policija!

- Bila je to 2019. godina i ja sam četiri meseca samo putovala. Dođem na 2-3 dana kući, prepakujem stvari i idem dalje. Bila sam negde i vratila sam se tada. Bilo je leto i ovde je jako vruće, živim u potkrovlju. Vratila sam se kasno i otvorila sam sve prozore i legla da spavam - započela je Nada svoju priču.

Ova tiktokerka potom je objasnila da je u toku noći probudilo jer je osetila neku težinu na glavi!

- U nekom momentu oko tri - pola četiri ujutru osetim da mi je nešto teško na glavi. Pošto moja mama ima malog psa veličine pacova, ja uopšte nisam u snu shvatila da oni nisu tu - rekla je ona i objasnila da mislila da joj je pas Pupa na glavi pa je čak i rukom pokušala da ga skloni.

Međutim, u trenutku je shvatila da pas i njena mama uopšte nisu u stanu!

- Ja sam se toliko prepala da nisam smela da otvorim oči! Čula sam da je to nešto otišlo ispod kreveta - rekla je i dodala da su sitni koraci bili sledeće što je čula.

Nada je objasnila da je to nešto otišlo u kuhinju, a ona je brže bolje ustala i zatvorila vrata od sobe i bacila se u potragu za telefonom ne bi li dozvala pomoć!

- Imam jednu malo blesavu drugaricu koja po celu noć ne spava zbog onlajn kupovine. I baš u tom trenutku meni stiže neki link od nje. Hvala Bogu što je bila budna! Ja joj ispričam šta se desilo. Kaže ona da je to sve nemoguće i da sam ja to sanjala. Šta nemoguće?! Bilo mi na glavi, nisam luda! Pogledam na telefon - baterija na 9 posto! Punjač? Ostao u dnevnoj sobi - priča Nada.

Nada kaže da joj je prijateljica s kojom je bila na vezi rekla da se ne plaši i da će ona to rešiti - tako što joj je pozvala policiju na vrata!

- Ja u sobi nemam ništa od odeće, a ne smem da izađem jer se plašim da će to nešto da skoči na mene. Ne mogu u pidžami da otvorim ljudima, a ja sam imala tu na stolici prebačenu neku jaknu i štikle. Ja sam to obukla i uzela neki slefi stik. Tako obučena kao ludak ja sam uzela taj štap i ja sam njime lupala po vratima da ako je to nešto tu da pobegne. Istrčala sam iz stana i stala s policijom jer ja u stanu ne boravim nikako! Kad su me videli onakvu, oni su mislili da sam sto posto drogirana ili luda. Kažu oni meni da otvorim vrata, a ja im kažem da ne smem i da im ključ od stana - rekla je Nada u videu na TkToku.

Policija istraživala

Iako su je, kako ona tvrdi, policajci u nepoverenju gledali, ipak su proverili njene tvrdnje da joj je nešto u stanu.

- Ušli su unutra s lampom da istraže, a ja im pričam šta mi se desilo. Oni me čudno gledaju. Kažu oni meni, kao što sam i očekivala, da oni meni ne mogu da pomognu i traže mi pasoš! Meni je pasoš u torbi koja je bila na podu gde je to nešto hodalo. Zamisli da je ušlo u tu torbu! Ja kažem da ja ne smem da uzmem. Uzmu oni to i kažu da ne mogu da mi pomognu i da idu. Ja krenem da paničim da me ne ostavljaju samu! Moja sestra živi ispod mene i ja sam mislila da me izvedu iz stana i da je odem kod sestre - priča ona.

Kako ona kaže, trojica policajaca ispratilo je do sestrinog stana. Sestra je bila u šoku kada ju je videla sa policijom na vratima u gluvo doba noći!

- Zvali smo firmu koja se bavi time. Oni su došli i našli pacova veličine mačke u stanu! Morali smo da izbacimo sve, sve da očistimo i dezinfikujemo. Sve tepihe, posteljine, sve, sve sam ja bacila jer sam ja užasno gadljiva. Rekli su mi da je jedina mogućnost da je ušao kroz prozor i od tada ne otvaram prozore. Eventualno, samo malo odškrinem i čekam pored da se izluftira - ispričala je Nada.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading