autobus
Foto: Shutterstock/Shuterstoock

Neprijatne situacije iz gradskog javnog prevoza iz dana u dan čini se da izmiču kontroli. A poslednja takva u nizu, koja se desila jednoj Srpkinji govori da za popreke poglede i svađu danas, ne treba mnogo.

Devojka koja se na Iks mreži potpisuje kao "AnaYorke" objavila je na svom profilu situaciju koja joj se u tom trenutku navodno dešavala dok je putovala autobusom. Kako je napisala, iako je najprijatnije zamolila nepoznatu putnicu da pomeri torbe sa sedišta kako bi ona mogla da sedne, pogled i ponašanje koje je dobila od nje nije bilo prijatno.

"Žena u autobusu se otvoreno naljutila što sam je pitala da li će da skloni stvari da sednem na mesto pored nje, ili da se pomeri sama do prozora da sednem na drugo mesto?!

Štaviše, bila je toliko neskriveno ljuta i uvređena mojim jednostavnim i neutralnim pitanjem 'mogu li da prođem, ili da se vi pomerite na sedište do?', da je zurila u mene nekoliko sekundi valjda očekujući da ću da odustanem i ne sednem. Već vidim da će biti drametina!", napisala je ona.

"Mene je jedna gospođa udarila kišobranom"

Da ovaj slučaj nije usamljen, govore i komentari ispod ove objave koji su nas dodatno "informisali" o neprijatnim situacijama iz busa.

"Mene je neka da ne kažem baba, ali starija gospođa udarila kišobranom jer sam preskočila njenih 15 torbi da bih došla do vrata da izađem, ne znam šta je trebalo da uradim, da sačekam da ona napusti bus na svojoj stanicim, pa tek onda mi svi ostali?", "Ja sa detetom sela na mesto predviđeno za to, sela sam na mesto gde nema Sunca. Nakačilo mi se 30 penzionera da se pomerim da oni sednu", "Ja sam doživela da se svađam jer sam, zamisli, sa štapom htela da sednem na sedište predviđeno za takve a ona baš raširila kese po njemu... Ponudila sam da sednem na njene kese. Naljutila se i demonstrativno otišla pozadi", glasili su samo neki od komentara.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading