Selfie na dodeli oskara
Foto: Printscreen/twitter.com./ElleneDeGeneres

 Naime, na 86. dodeli Oskara, voditeljka i komičarka je tokom ceremonije okupila nekoliko poznatih lica i zabeležila taj trenutak.

Fotografija Bredlija Kupera, Dženifer Lorens, Meril Strip, Breda Pita, Anđeline Džoli, Džulije Roberts, Lupite Njongo, njenog brata Juniora, Čeninga Tejtuma, Kevina Spejsija i jedva vidljivog Džareda Leta ubrzo je postala viralna.

Deljen je više od dva miliona puta u periodu od dva sata, a iako je ovaj trenutak otišao u istoriju, mnogi se sada šale da je mobilni telefon kojim je napravljena fotografija bio uklet.

Tokom deset godina, većina zvezda sa fotografije imala je lične ili profesionalne probleme. Voditeljka popularne emisije The Ellen DeGeneres Shov suočila se sa ozbiljnim optužbama 2020. godine, u kojima se tvrdilo da je atmosfera na setu bila toksična. DeDženeres je tada 2022. odlučila kako će završiti snimanje sopstvenog tok-šoua, koji se emitovao punih 19 godina, a od tada se gotovo nije pojavljivala na TV-u.

Samo troje od njih nije imalo ni privatnih ni poslovnih problema.

Bivši holivudski par takođe nije pratila sreća. Bred Pit i Anđelina Džoli razveli su se 2019. godine, ali tu nije bio kraj problemima. Od početka 2022. godine su na sudu zbog vinarije u Francuskoj, a pokrenuli su i bitku za starateljstvo nad decom, usred koje je Džoli optužila Pita da je verbalno i fizički zlostavljao nju i deo njihove dece tokom leta iz Francuske. u Sjedinjene Države 2016.

Glumačka diva Meril Strip objavila je prošle godine da od 2017. ne živi sa suprugom Donom Gamerom, sa kojim je provela više od 40 godina. Karijera Kevina Spejsija prilično je stagnirala od 2017. godine, kada je optužen za seksualno zlostavljanje. Glumac je više puta optužen za seksualni napad, ali je do sada oslobođen svih optužbi.

Dženifer Lorens našla se na meti hakera koji su objavili njene golišave fotografije. Bredli Kuper se razveo od svoje partnerke Irine Šejk, a njegov najnoviji film Maestro naišao je na različite kritike. Filmski kritičari ističu da Džulija Roberts nije snimila naročito dobar film u poslednjoj deceniji, štaviše, smatraju ih velikim neuspesima, piše index.hr

Jedini čije su karijere ostale netaknute u tih deset godina su Čening Tejtum, Lupita Njongo i Džared Leto.

BONUS VIDEO 

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading