TIKTOKER 3 GODINE NIJE PLATIO STRUJU Nije znao da treba, sad ga čeka drakonska kazna!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Popularnost na društvenoj mreži TikTok  je ovog neplatišu učinila prepoznatljivim. 

Međutim, ova popularnost bi sada mogla da ga skupo košta.

Zabrinutost stanovnika Minhena izazvala je haos na internetu: 30-godišnji Pol je tri godine živeo u svom stanu u Maksvorštatu, a da nikada nije platio račun za struju, a propust je primetio prekasno.

TIKTOKER 3 GODINE NIJE PLATIO STRUJU Nije znao da treba, sad ga čeka drakonska kazna!

Schutterstock

 

Nakon što je ovo ispričao svojim pratiocima na platformi Tiktok, njegov video je do sada videlo više od dva miliona ljudi.

 „Ostao sam bez reči o onome što sam započeo. Čini se da su svi zainteresovani za ovu temu“, rekao je stanovnik Minhena nemačkim medijima.

Svoj stan od 45 kvadrata u Maksvorštatu Pol je platio 960 evra, a kada se uselio, Pol je pomislio valjda da je u taj iznos uračunata i struja.

Ali to nije bio slučaj: komunalno preduzeće u sistemu za njegov stan je navelo da tu niko ne živi, zbog čega Polu godinama nije stizao račun. 

Sada Pol mora dodatno da plati više od 500 evra za oko 1.800 kilovat sati potrošene struje, prenose nemački mediji. Na sreću, kao influenser, ili kako bi on verovatno rekao „kreator sadržaja“, relativno dobro zarađuje svojim sadržajem na internetu. Stanovnik Minhena najavio je još jedan snimak o svom debaklu sa strujom.

Komunalna preduzeća u bavarskoj prestonici imaju problema sa naplatom. Nemački mediji prenose da je vreme za obračun računa za struju, gas i daljinsko grejanje trajalo duže nego što se očekivalo, piše fenix magazin.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading