BILI SU UBEĐENI DA JE U PITANJU ŽENA Muškarac sedam godina od firme dobijao poklon za OSMI MART, kad vidite zbog čega PLAKAĆETE OD SMEHA
Foto: Printscreen/Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Nastao kao dan borbe za ženska ljudska prava, 8. mart je dan koji je u potpunosti posvećen lepšem polu. Upravo zato, opšteprihvaćeno je da se na ovaj dan, kao mali znak pažnje ženama dele pokloni. Međutim, među ženama se našao i jedan muškarac koji je punih sedam godina dobijao poklon od svoje firme za ovaj praznik - sve zbog jednog genijalnog razloga!

Iako nije sa sigurnošću potvrđeno da li je priča istinita, međutim prikupila je brojne simpatije kada ju je na platformi Iks podelio korisnik pod imenom "MrBrightside". Naime firma u kojoj je radio muškarac po imenu Vanja navodno iz BiH nije proverila da se radi o muškom imenu, te ga je redovno, godinama stavljala na listi za poklon. Što njemu, čini se nije smetalo.

"Nekidan sam čuo da je čovek sedam godina dobijao 100 KM (oko 6.000 dinara) za 8. mart jer su u firmi mislili da je žensko. Zove se Vanja." piše na pomenutom Iks profilu.

"Tako treba, to je ravnopravnost"

Objava je nasmejala mnoge korisnike, koji su se našalili te napisali da će ubuduće razmisliti kakva će imena davati svojim sinovima, jer kako kažu "pokloni su pokloni".

"Ništa, svom budućem sinu dajem ime Vanja, poklon je poklon", "Blago Vanji, žena mu dobijala duple poklone", "A njemu izgleda odgovaralo čim se nije bunio godinama", "Tako i treba, ako mogu žene mogu i muškarci, to je ravnopravnost", pisali su oni.

Da Vanja nije usamljen slučaj potvrđuje i sledeći komentar:

"Tako je naš kolega Veliša dobio poklon, kolege mislile da se zove Velisa".

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading