kolekcionar tenkova
Foto: Printscreen/youtube.com/On Demand News

Mid je poznat po svojoj strasti prema vojnoj opremi i skupljanju tenkova i drugih vojnih vozila koje je većinom nabavljao po povoljnim cenama.

Na svojoj farmi, on dozvoljava posetiocima da voze ova vozila uz naknadu, a često organizuje i događaje poput uništavanja putničkih automobila tenkovima za zabavu.

Ovaj kolekcionar je do sada stekao oko 300 tenkova i drugih vojnih vozila, a neka od njih se često koriste u filmovima ili se iznajmljuju za različite prilike poput venčanja ili sahrana.

Njegovo najnovije otkriće, pet zlatnih poluga pronađenih u rezervoaru tenka iz Iraka, iznenadilo je kako njega tako i policiju.

Mid je odmah kontaktirao policiju nakon pronalaska, a poluge su odnete na analizu i skladištenje. Kasnije je obavešten da su poluge kuvajtskog porekla i verovatno su ukradene tokom iračke invazije na Кuvajt 1991. godine.

,,Nismo znali šta da radimo sa zlatnim polugama, na kraju krajeva, ne možete samo da odnesete pet barova u zalagaonicu. Na kraju smo pozvali policiju.''  rekao je Mid za Dejli mejl. 

Iako je zlato predao policiji, Mid priznaje da se kaje što nije barem zatražio naknadu za nalaz, jer na kraju nije dobio ništa, piše kurir.rs

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading