požar
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Božiji čovek, umesto da organizuje savetovanje za prevaranta i njegovu ženu, ili da pokuša na bilo koji drugi način, odlučio je da je dobro da se sredovečni čovek izdinsta na tihoj vatri.

Fotografije pastora pred svojom kongregacijom postale su viralne, gde su mnogi naglasili da je afrička verzija hrišćanstva zaista ,,skrenula sa puta'' i da joj je potrebno iskupljenje. Komična serija se nastavlja.

Pastor je pokušao da traži božansku intervenciju i sam Bog ga je uputio da skuva nevernog čoveka u loncu kako bi mu pomogao da se vrati na pravi put.

Na snimku koji obilazi društvene mreže, čovek se može videti kako sedi u ogromnom loncu pognute glave. Videla se dama kako ga posipa seckanim lukom, paradajzom i paprikom dok su ga drugi vernici gledali. 

Činilo se da u loncu već ima peršuna i još nekoliko vrsta zelenog povrća u pripremi za „kulinarsko pročišćenje“. Fotografije su ostavile ljude u šoku, a većina je napisala kako je cela situacija bizarna, piše portal kiss100

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li biste radije razgovarali sa životinjama ili govorili deset svetskih jezika? 🤔 #alo #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo #zivotinje ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading