dečak i morsko prase
Foto: Printscreen/instagram.com/hattonworild

 Ponovo su se pojavile slike zamorca Lotarija koji je postao otac 400 mladih - nakon što je odjednom zatrudnelo 100 glodarki. Životinja, koja sada ima nadimak Rendi, uspela je da pobegne iz svog ograđenog prostora u Haton centru u Vorvikširu i infiltrira se u ograđeni prostor samo za žene.

Oplodio ih je 100 i, kako životinjski park već ima 300 muških i ženskih zamorčića, Rendi je postao otac stotinama. Osoblje u ovoj turističkoj atrakciji, koja se nalazi u blizini Vorvika, primetilo je da je Rendi malo smršao, ali nije shvatio zašto, sve dok nisu otkrili da je zapravo muški glodar koji je zauzet u pogrešnom oboru.

Nejasno je zašto se ta priča ponovo pojavila ove nedelje. Govoreći u to vreme 2014. godine, menadžer sajta Ričard Kredok je rekao:

„Jedan od naših muških zamoraca uspeo je da pronađe put do ženskog ograđenog prostora i naizgled se veoma dobro zabavljao. Sumnjamo da ga je dete možda slučajno vratilo u pogrešan smeštaj nakon što ga je mazilo ili je Rendi na neki način pobegao iz svog ograđenog prostora da dođe do ženki.''

,,Zamorčiči mogu da imaju i do 4 legla, tako da ako računate možemo očekivati pravi bejbi bum." dodao je on. 

Gospodin Kredok je dodao: „Ne znamo koliko je Rendi bio u zatvorenom prostoru za žene, ali moglo je da prođe nekoliko nedelja što bi mu dalo vremena da obiđe celu žensku populaciju. Osoblje je komentarisalo da je izgledao malo mršaviji nego ranije . Sada se ponovo pridružio svojim muškim prijateljima, očigledno ima čime da se pohvali.“

Osoblje je izgradilo proširenje farme zamoraca kako bi se smestilo Rendijevo ogromno leglo. Haton svet avanture je bila farma i imanje na selu, ali je 1980-ih godina pretvoreno u zanatski centar.

Višak poljoprivrednih objekata pretvoren je u zanatske objekte, a nekoliko godina kasnije na imanju je otvoren farmski park. Sajt se sada može pohvaliti centrom za retke rase, kutkom za kućne ljubimce i avanturističkim parkom. 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading