loto
Foto: Shutterstock

U snu je videla određene brojeve, a ti isti brojevi su bili oni koje je odabrala za igru tokom celog tog perioda. Konačno, taj napor joj se isplatio kada je s tim brojevima osvojila milion dolara.

,,Sanjala sam da sam dobila pogodak koristeći baš ove brojeve: 35, 20, 45, 30, 36 i 40. Poslednjih trideset godina igram sa njima i nikada nisam sumnjala da ću dobiti pogodak! ''rekla je žena, prenosi objektiv.rs.

Ova žena nije propuštala nijedno izvlačenje tokom proteklih 30 godina. Igrala je s tim brojevima iz ljubavi prema svojoj deci, a do sada su ti brojevi donosili samo male dobitke. Ovaj veliki dobitak će značiti mnogo za njen život i porodicu, te jedva čeka da podijeli tu vest s njima.

Uz to, nedavno je i druga žena iz Australije, iz Kvinslenda, u zadnjem trenutku kupila tiket misleći da ga je propustio njen muž, i osvojila je džekpot od 4 miliona dolara. Očito je da su sreća i vera igrača na lotou nagrađeni u ovoj zemlji.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Zejna sumirala utiske o svom učešću na PZE “Volela bih da odem u Švedsku, moju energiju treba da vidi ceo svet” #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fyp #viraltiktok #fypシ #pesmazaevroviziju #zejna ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading