DOBIO PREMALI KREVET U SOBI, PA TUŽIO HOTEL Ne samo što je dobio na sudu, nego je uzeo i pare!
Foto: Shutterstock

Dok je on sa suprugom uživao u rezervisanoj sobi koja je ispunila očekivanja, njegovi prijatelji su umesto trokrevetne dobili dvokrevetnu sobu, i to sa vema malim krevetima, zbog čega je usledila tužba.

Kako se navodi, Nemac je tužio hotel na Mauricijusu jer u krevetu nije bilo dovoljno mesta, budući da je veličina bila samo 1,40 metara.

Muškarac je pomislio kako je krevet premali za dvoje ljudi, a to je očigledno mislio i Okružni sud u Hanoveru, pa ih je pobedio na sudu, piše blic.rs

Stan

Foto: Shutterstock

 

,,Ovde smo izričito govorili o 'posebnom visokokvalitetnom hotelu' sa 'udobnim nameštajem'. U luksuznom hotelu možete s pravom očekivati nešto drugačije nego u hotelu za mlade.'' rekla je advokatica Nikol Mučke. Veličina kreveta nije propisana, i malo hotela na sajtu ističe takve detalje, ali ipak, kada je hotel skup, očekivanja su veća.'' rekla je njegova advokatica. 

Kako je advokatica dodala, veoma je bitno upravnicima hotela odmah napomenuti da postoji problem i da ste nezadovoljni, jer samo tako možete vratiti deo novca.

Nemac je uspeo da povrati više od 700 evra, prenosi Feniks magazin.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading