KUPILA DETETU IGRAČKU, KADA JE OTVORILA ZATEKLA JE HOROR ,,Moglo je da se završi na najgori način''
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Kupila mu je igračku 6. novembra 2023. u prodavnici Paundlend u  Notingemširu, ali kada su zajedno otvorili igračku, Ali je rekla da je na dnu korpe bio nož. 

Mama je bila užasnuta navodnim otkrićem.

Majka je odmah otela nož od Leonarda i kontaktirala lanac supermarketa za objašnjenje jer je bila zapanjena. Ali misli da je nož možda slučajno stavljen uz igračku kada je bila upakovana u fabrici.

Situacija je dovela do toga da je izgubila veru u radnju nakon šokantnog navodnog otkrića - jer se plaši da je njen mališan mogao da se povredi da ona nije bila u blizini kako bi se rešila potencijalno opasnog predmeta.

Iz marketa Paundlend rekli su da su "zahvalni što nož nije naneo nikakvu povredu" i izvinio se zbog "neočekivanog pronalaska" - navodeći da su tražili od svog dobavljača da ispita stvar.

 Ali je tvrdila: „Odvela sam svog malog dečaka u kupovinu. Bio je dobar pa sam mislila da ga počastim igračkom. On je veoma zaljubljen u svoje kuhinje sa igračkama – svu lažnu hranu. Tako da sam mu kupila igračku, korpu za kupovinu iz Paundlenda. Došli smo kući i otvorila sam  je.Videla sam da je nešto ispod voća.U početku se jedva videlo dok nisam otvorila paket.''

dečija igračka

Foto: shutterstock.com

 

 

„Mislio sam da je torba od tkanine i zabila ruku u nju, ali bila je predmet bio čvrst. Podigla sam korpu i videla da štrči sečivo. Ostala sam bez reči, rekla  sam 'Leo beži od ove korpe'.

,,Došao je iz skladišta gde pakuju sve stvari pa pretpostavljam da je stavljeno i zaboravljeno. Mogao je da poseče prste i dobije sepsu jer je nož bio sav zarđao i užasan. Hteo je da se zabavi odmah, tako da mi je tako drago što sam bila tamo sa njim. Zamislite da sam ga samo prepustila... ne vredi razmišljati“.

dečija igračka

Foto: shutterstock.com

 

Ali tvrdi da joj je supermarket ponudio 20 funti u vaučerima kao kompenzaciju, ali je rekla da ju je zbog incidenta navelo da se zauvek odrekne diskonta, piše daily mirror. 

Uznemirena mama je rekla: „Pozvala sam i rekli su mi da pošaljem mejl sa dokazom. Dobila sam odgovor u roku od nedelju dana da kažem da su poslali neke vaučere. Dobila sam četiri vaučera od 5 funti, ali zapravo ne želim da idem viša nikada tamo u kupovinu nakon onoga što se dogodilo.''

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading