seks
Foto: Shutterstock

Otkrila je da je u tajnoj vezi sa svojim polubratom, a da njihova porodica nema pojma o tome. Devojka je podelila svoju priču, počevši od tinejdžerskih dana kada su se roditelji upoznali, a polubrat joj pružio podršku kroz teške trenutke nasilne veze.

,,Moja veza sa polubratom postaje sve više komplikovana. Trudim se da nastavim dalje sa drugim muškarcem, ali ne mogu da se odvojim od polubrata. Ne mogu ni da zamislim šta bi porodica rekla kada bi saznali za nas.'' rekla je.

mladi par

Foto: Shutterstock

 

Nakon prekida sa nasilnim dečkom, njena veza sa polubratom postala je intimnija, ispunjena strašću, ali su oboje bili svesni da ta veza nema budućnost osim bliskog prijateljstva. Ona je potom započela vezu sa drugim muškarcem koji, prema njenim rečima, izgleda da ima budućnost. Ipak, i dalje oseća privlačnost prema polubratu, i sada se suočava s dilemom i osećajem krivice zbog preljube.

Na društvenoj mreži dobila je odgovor od anonimne osobe koja joj je poručila da ne može imati sve, piše espreso.rs

,,Veza sa polubratom nije protivzakonita s obzirom na nedostatak krvnog srodstva, ali je preljuba veoma pogrešna.'' Savetovala joj je da se odluči za jednog dečka, ističući važnost slušanja sopstvene intuicije.

BONUS VIDEO 

@alo_portal “Kežual izdanje” Sloba Radanović među poslednjima stigao na promociju albuma Mirze Selimovića #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fyp #viraltiktok #fypシ #slobaradanovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading