beskucnik na ulici
Foto: Printscreen/tiktok.com/charlie

Beskućništvo u Sjedinjenim Američkim Državama beleži dramatičan porast od 12 posto, što je posledica rasta kirija i smanjenja pomoći nakon pandemije koronavirusa. Ovi ljudi, prepušteni sami sebi, odavno su odustali od svojih snova, boreći se za osnovne životne potrepštine.

Jedan mladić, poznat kao Čarli Roket na TikToku, odlučio je da pomogne ugroženom stanovništu i omogući im ostvarenje nekadašnjih želja i snova. Snimio je trenutak kada je pitao beskućnika o čemu mašta, na što mu je ovaj odgovorio da želi da sprema hranu za druge ljude.

Dirnut ovim snom, Čarli i njegovi prijatelji su mu ponudili priliku da spremi hranu za njih, te su ga odveli u supermarket da odabere namirnice. Kada su momci probali njegovu hranu, bili su oduševljeni. Nakon ovog susreta, Čarli je sa svojim timom nabavio kamion za prodaju hrane na ulici i poklonio ga beskućniku.

Ovaj gest promenio je život beskućnika za manje od 48 sati. Čovek nije mogao da zadrži suze kada je video šta su mu priredili. Osećanje zahvalnosti, sreće i olakšanja preplavilo ga je, piše espreso.rs

Ali to nije bio kraj. Čarli i njegovi prijatelji angažovali su se u promociji kamiona kako bi pomogli ovom čoveku da ostvari svoje snove. 

Snimak ovog događaja izazvao je talas emotivnih komentara, dok su ljudi izrazili divljenje i radost zbog ovog inspirativnog čina dobrote.

Međutim, to nije bilo sve što su mu priredili. Čak su se i angažovali u promociji ovog fast-fuda kako bi se posao što više razvio i kako bi bili sigurni da će ovaj čovek moći da ostvari svoje snove.

@charlie This homeless man has no idea his entire life is about to change in 24 hours… 🥺❤️ #foru #fypp #kindness #homeless ♬ IMPERIAL PIANO - Treia Music

,,Svaka čast na svemu što činite.''

,,Duša iskrena, vidi se da je dobar čovek.''

,,Suze mi idu dok ovo gledam.''

,,Još ima dobrih ljudi.''

,,Ovo mi je ulepšalo celu godinu.'' samo su neki od komentara ispod objavljenog snimka.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading