vulkan
Foto: Promo/Promo

Vulkan izdavaštvo objavilo je knjigu Sreća na noćnom stočiću, autora Alberta Simonea, koji je višestruko nagrađivani filmski reditelj, scenarista, psiholog, terapeut i govornik. Štivo koje ćete čitati u dahu, otkriće vam put do sreće, veće slobode i emocionalne stabilnosti i unutrašnjeg mira.

vulkan

Promo

 

Potraga za srećom zahteva rad i posvećenost, kao i svaka druga oblast. Od vas se očekuje da uložite volju i odlučnost – pa čak i da se povremeno odreknete nečega. Ipak, vaša motivacija i jasnoća vaših ciljeva pomoći će vam u potrazi.  Autor poziva čitaoce da zajedno istraže suptilne i često nevidljive mehanizme koje mi sami – i niko drugi – otežavamo, zaboravljajući da uživamo i da se radujemo svemu onome što ispunjava naš život i što ga čini jedinstvenim. A ta radost se možda nalazi tik do nas – na našem noćnom stočiću.

Alberto Simone je specijalizovan za EDMR terapiju za lečenje posttraumatskih poremećaja i naročito ga interesuje istočnjačka filozofija. Nakon dugog boravka u SAD, proširio je svoje znanje u oblasti svesnosti i pozitivne psihologije. Vodio je i organizovao brojne motivacione seminare i radionice. Njegov bestseler Sreća na noćnom stočiću dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading