HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR Biku neslaganje sa nadređenima, Lavu ljubomorne scene, Ovnu nervoza
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao:  Tokom ovog dana bi trebalo da imate važan poslovni sastanak. Pažljivo birajte reči, jer postoji mogućnost da budete pogrešno shvaćeni.

Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura sa osobom koju možete upoznati preko posla ili  na putovanju. Teško da ćete odoleti jednoj šarmantnoj Vagi.

Zdravlje:Nervoza.

Bik

Posao: Negativni aspekti u čitavom ovom periodu mogu doprinositi nesporazumima na poslu. U komunikaciji sa nadređenima mogu se pojaviti neslaganja.

Ljubav:  Početak meseca vam donosi kratkotrajnu ljubavnu avanturu sa jednom magnetski privlačnom Škorpijom. Moguća je tajna veza.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao:  Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali ako nastupate kao pregovarač, upotrebite svoju govornu veštinu i dobru prezentaciju da biste postigli uspeh.

Ljubav:  Nepovoljni aspekti planeta mogu uneti napetost između vas i partnera. Moguća je svađa.

Zdravlje: Glavobolja.

Rak

Posao: Početak meseca unosi neizvesnost u atmosferi na poslu. Postoji mogućnost zastoja u okviru platnog prometa. Oprez sa novcem.

Ljubav:  Ovaj dan donosi vam prigovor i negativne komentare od strane partnera. Ni vi nećete ostati dužni, pa je moguća svađa.

Zdravlje: Nervoza.

Lav

Posao:  Negativni aspekti koji posebno utiču na vašu finansijsku situaciju može da doprinese tome da neke važne uplate kasne. Moguće je neko odlaganje.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz turbulentnu fazu. Partner danas može da vam priredi ljubomorne scene.

Zdravlje: Pojačan stres.

Devica

Posao: Pripremite rezervni plan za danas, a u odnosu s nadređenima budite naročito obazrivi, jer situacija za tili čas može da skrene u neželjenom pravcu.

Ljubav: Danas možete rešiti veliki problem zajedno s partnerom. U okviru vaše porodice bilo je dosta nesuglasica, ali vam ovaj dan donosi rešenje.

Zdravlje: Prehlada.

Vaga

Posao: Ključ uspeha ovog dana je da se pridržavate plana i poštujete prioritetne radne zadatke. U suprotnom, moguć je previd i greška u poslovanju.

Ljubav: Kriza poverenja podriva vaš odnos. Ukoliko ste nezadovoljni ponašanjem partnera, bolje da se suočite i porazgovarate.

Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Ukoliko danas budete doneli ispravnu odluku, očekuju vas unapređenje finansijske situacije i početak unosne poslovne saradnje.

Ljubav: Mada su vam aspekti vrlo povoljni, ipak dolazi do isprekidanog odnosa s partnerom. Posvetite mu više pažnje, jer je, u suprotnom, moguća rasprava.

Zdravlje: Prehlada.

Strelac

Posao: Negativni aspekti, mogu uneti konfuziju u vaše poslovanje i unapred zacrtani plan. Mogući su previdi, odluke donosite na timskom nivou.

Ljubav:  Protivrečnost ovog dana sastoji se u aktiviranju starog problema u vezi s partnerom, ali i srećnom spletu okolnosti da to rešite.

Zdravlje: Solidno.

Jarac

Posao:  Pažljivo preispitajte poslovanje novih poslovnih partnera, jer postoji mogućnost ozbiljnog previda. Odluke donosite na timskom nivou.

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje ljubavna avantura sa osobom u znaku Device ili Bika.

Zdravlje: Nervoza.

Vodolija

Posao: Glavni izazov ovog dana sastoji se u tome da pažljivo upravljate novcem. Pod uticajem ovih aspekata, nikako ne bi trebalo da ulazite u finansijski rizik.

Ljubav:  Napetost između vas i partnera može danas da kulminira. Dovoljno je da jedno drugome uputite negativan komentar i da dođe do svađe.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao:  Današnji aspekti mogu vam doneti kašnjenje neke važne uplate novca. S druge strane, ako budete imali poslovni sastanak, pažljivo birajte reči, jer je povećana mogućnost nesporazuma. 

Ljubav:  Ovaj dan vam donosi priliku da rešite neki stari problem između vas i partnera. Planete vam u tome pružaju podršku.

Zdravlje: Solidno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading