novcanik na obali
Foto: Printscreen/tiktok.com/marciecjohn

Marsi Kalavert je rekla da su ona i njeni psi bili na plaži udaljenog ostrva gde ona i njen muž žive u blizini Tofina kada je primetila nešto poznato u pesku.

"Odmah sam znala", rekla je Kalavert. "Zaustavilo me je pravo na putu."

Kalavert, koja je zapisala svoje otkriće na TikTok-u, rekla je da je ispustila novčanik u vodu dok se ukrcavala na brod u junu 2023.

„Tamo gde živimo, nemamo pristanište i moramo da se vozimo kanuom do naše sidrene bove gde je čamac“, rekla je ona za Vesterli njuz.

„Imala sam novčanik u otkopčanom džepu ranca, zaboravila sam da ga zakopčam. Kada sam otišla da uskočim u čamac iz kanua, čula sam pljusak, ali sam samo pretpostavila da je to način na koji je voda prskala i ja sam ništa o tome nisam mislila."

Kalavert je rekla da je ronilac tražio novčanik ubrzo nakon što je izgubljen, ali nisu imali sreće.

Ona je rekla da su novčanik, gotovina, kartice i lične karte i dalje u izuzetno dobrom stanju nakon što su se pojavile na plaži, piše upi.com

„Jedina šteta je što je patent nagrizla voda“, rekla je ona.

@marciecjohn I can NOT believe what washed up on shore. My goof Karma for cleaning up the rope and plastic? #offgrid #salvage #protectwhatyoulove #marinedebris #vancouverisland #tofino ♬ original sound - Marcie C John

BONUS VIDEO

 

 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading