USPANIČIO SE DA ĆE OSTATI BEZ NOVCA Muškarac dobio NA LOTOU, pa izgubio pobednički listić, a onda se desilo OVO (VIDEO)
Foto: printscreen/tvprva

Kevin Frej ( 64), pastor iz Nju Hemptona u Ajovi, doživeo je neobičnu situaciju kada je zaboravio dobitni loto listić unutar lokalne prodavnice. Nakon što je kupio listić za igru "500.000 dolara u kešu" u prodavnici lanca na Severnom Lin bulevaru, Frej je postao dobitnik osme od 14 glavnih nagrada. Međutim, usled prevelikog uzbuđenja, pastor je napustio prodavnicu zaboravivši da ponese sa sobom svoj srećni listić. Kako je kasnije ispričao, shvatio je da je zaboravio listić kada ga je jedno od njegove dece zamolilo da im pošalje fotografiju dobitnog listića.

- Tad sam shvatio da nemam listić! Ostao je u prodavnici - izjavio je Frej.

Povratak po sreću

Srećom, pastor je shvatio svoju grešku dok je još bio na parkingu prodavnice, pa se brzo vratio unutra i zatražio od zaposlene da mu da listić. Prodavačica je bila toliko uzbuđena da je zaboravila da mu ga prethodno da.

- Na kraju smo ga ipak dobili, sreća je završila u pravim rukama - rekao je Frej.

Frej je svoj dobitak odigrao 20. februara, a on i njegova supruga planiraju da novac iskoriste za dugoročne planove, kao i da se presele bliže porodici u Dej Moines.

- Ovo će nam mnogo pomoći. Raduje me što ćemo moći da podelimo deo novca sa porodicom i nekim od dobrotvornih organizacija koje podržavamo već duže vreme - rekao je srećni dobitnik, piše Njujork tajms.

Frej nije jedini dobitnik lutrije koji je zaboravio na svoj dobitni listić. Nedavno se i jedan Australijanac našao u sličnoj situaciji kada je shvatio da je njegov dobitni listić od 1,8 miliona dolara ostao u džepu pantalona tokom ciklusa pranja u veš-mašini.

- Zaboravio sam da izvadim listić iz pantalona i stavio sam ih u veš-mašinu. Nakon pet minuta sam shvatio šta sam uradio i zaustavio veš-mašinu kako bih izvadio listić, srećom, bio je netaknut - rekao je dobitnik. Ovi neobični događaji pokazuju koliko uzbuđenje može da utiče na ljude i dovede do nesvakidašnjih situacija, ali na kraju se sve završilo srećno za ove dobitnike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading