horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Pravo vreme za akciju i promene. Oporavljate se od prethodnih dešavanja i brzo menjate stvari. Danas sve zavisi od vas. 

Ljubav: Želite partnera pored sebe konstantno, predložićete zajednički život. Želite da živite u harmoniji i neće vam biti teško da imate pravu porodicu.

Zdravlje: Čuvajte se udaraca u glavu i povreda, generalno

BIK

Posao: Preko prijatelja i poznanika koji su na visokim pozicijama dobijate podstrek za vaš biznis. Dobar dan za to da rezultati vašeg rada budu očigledni.

 Ljubav: Opijeni ste, u zanosu, ne primećujete partnerove mane. Preterujete u toj sanjalačkoj energiji. Počnite da budete ono što jeste, a to je realista. 

Zdravlje: Osetljiva psiha.

BLIZANCI

Posao: Mogućnost za napredovanje ili promenu posla dolazi baš danas, bićete srećni zbog toga. Morate da iskoristite sve svoje potencijale. 

Ljubav: Upoznaćete simpatiju sa prijateljima ili ćete se prvi put pojaviti zajedno na nekom javnom mestu. 

Zdravlje: Veoma ste osetljivi. Pad imuniteta, opasnost od raznih infekcija.

RAK

Posao: Pomoć vam dolazi iz daleka. Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom ili ljudima koji nemaju iste običaje kao i vi.

Ljubav: Shvatili ste koje su vam slabe tačke, pa ćete se danas povući u sebe. Nikako da se ohrabrite. Tipično za znak Raka. 

Zdravlje: Promene krvnog pritiska, pazite šta jedete. Nervoza.

LAV

Posao: Neko drugi je preuzeo zasluge za posao koji ste vi obavili ili ste dobili manje novca nego što ste očekivali. Nezadovoljstvo.

 Ljubav: Stekli ste pogrešan utisak o voljenoj osobi. Nemate strpljenja da rešavate problem, već ste odlučili da budete uvređeni.

 Zdravlje: Podložni ste mnogim problemima. Ne zanemarujte simptome - posetite lekara.

DEVICA

Posao: Više ni sami niste sigurni na koji način ste uspeli da rešite sve na vreme. Umorni ste ali i zadovoljni jer ste završili posao kako treba. 

Ljubav: Prilazi vam Ovan ali niste sigurni da je on vaš idealni partner. Skloni ste preteranoj analizi, dok Ovan voli akciju. 

Zdravlje: Osećaj umora. Opustite se, pogledajte neki lep film, imaćete lep san.

VAGA

Posao: U poslednji čas ste se setili neke važne obaveze, ipak obavljate sve na vreme. Pazite da ne kasnite, poznati ste po tome. 

Ljubav: U potrazi za partnerom koji preuzima inicijativu, nailazite na nekog ko je veoma navalentan. Ništa neobično. 

Zdravlje: Glavobolja i problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

Posao: Regenerisali ste se, imate dovoljno snage da završite sve obaveze, ali i da vratite po koju provokaciju onima kojima ste ostali dužni. 

Ljubav: Povoljan dan za ljubav, bez većih trzavica. Uvek se opredeljujete za mir. Slobodne Škorpije vole gužvu, vole društvo, tu pronalaze ljubav.

 Zdravlje: Povećan apetit, ali i potreba za kretanjem.

STRELAC

Posao: Doneli ste neku važnu odluku. Dan je dobar za početak novog posla ili saradnju sa nekim starijim od vas. 

Ljubav:Intezivne strasti i privlačnost, uradićete sve samo da osvojite srce osobe u koju ste zadivljeno gledali i pokušavali da imate. 

Zdravlje: Danas se osećate dobro.

JARAC

Posao: Nameću vam se nove obaveze. Za sada vam deluje da će se to isplatiti, pa prihvatate odgovornost. Dobar dan za one koji se bave privatnim poslom. 

Ljubav: U bračnoj zajednici svađe. Nikako da se stabilizujete , pronađete zajednički jezik. Ako ste slobodni, pokrenuće vas neko sasvim neobičan.

 Zdravlje: Upale česte, bolovi u kostima i mišićima.

VODOLIJA

Posao: Prekid nekog dogovora. Problemi u komunikaciji, ispaštate zbog neke greške. Pazite tokom narednih dana. 

Ljubav: Danas ćete dokazati svoju ljubav jednoj divnoj osobi sa kojom živite već duži period. Prava sreća za vas.

 Zdravlje: Imate višak energije, ne budite pasivni.

RIBE

Posao: Promene na polju finansija. Možda ćete uložiti novac u neki novi poduhvat. Dugo pričate o tome. Razmislite, ali ne odustajte.

 Ljubav: Malo ste uznemireni. Ako budete iskreni prema partneru rešićete sve probleme mnogo lakše nego što mislite. 

Zdravlje: Povećan apetit.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading