Krstarenje Mediteranom
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Svi dele svoje snimke i doživljalje, od ljudi koji spakuju ceo svoj život da bi trajno živeli na brodu za krstarenje do zaposlenih koji otkrivaju tajne iza kulisa. Čini se da su krstarenja zaista uzela maha na društvenim mrežama.

Ali ukoliko imate krstarenje na svojoj listi, verovatno bi trebalo da znate neke stvari pre nego što krenete na more.

Kao na primer, koliko je mračno na brodu tokom noći. 

TikTok korisnik chasingthedream.hj deli neke malo poznate stvari o brodovima za krstarenje, uključujući i činjenicu da muzika prestaje kada sunce zađe.

Kreator je u svom videu objasnio: „Krstarenje je sjajno dok ne shvatite koliko okean postaje mračan noću. Ali postoji još jedna malo poznata tajna koja bi mogla biti gora od tame. Chasingthedream.hj je ponovo šokirao TikTok ažuriranim klipom gde se pomerao preko palube čamca i činilo se da sve ide dobro na brodu.

Sve dok korisnik nije spomenuo da bi mrtvačnica možda vreba ispod sale za proslave. Dakle, da li je ovo zaista istina?

Kruz Mami je potvrdila spekulacije kada je objavila informativni članak koji opisuje zašto brodovi imaju mrtvačnicu i šta to znači za osoblje na krstarenju.

Blogerka je potvrdila: „Svi brodovi za krstarenje moraju imati objekte mrtvačnice u kojima se telo može čuvati do nedelju dana.

Što se tiče procesa kada putnik, nažalost, premine: „Kada putnik na kruzeru umre, osoblje stavlja telo u mrtvačnicu na brodu dok brod ne stigne do odgovarajuće luke za iskrcavanje, odakle će biti odleteno kući. Linija za krstarenje će obavestiti najbliže rođake ako već ne plove sa putnikom."

Dakle, nije šala sa smeštajem sobe za mrtve ispod palube.

Mrtvačnica

Foto: Shutterstock

 

 

Korisnici TikTok-a nisu baš bili oduševljeni otkrićem i u komentarima su delili svoja razmišljanja.

Jedna osoba je odlučila da će to biti poslednji put da kroči na brod, napisavši: „Mrtvačnica, dođavola, otišla sam na moje prvo i poslednje krstarenje“.

Druga osoba nije mogla da veruje stvarima koje je videla kod korisnika: „U redu, odlično, mrak i mrtvačnice! Neću to raditi ove godine”.

Ali bilo je onih koji su potpuno razumeli zašto bi mrtvačnica trebalo da bude na brodu. 

Neko je prokomentarisao: „Zapravo je logično da ako se nešto dogodi usred okeana da se telo sačuva dok ne stignete do obale.

Drugi korisnik je ponovio: „Naravno da postoji mrtvačnica. gde da stave tela ako ne u mrtvačnicu?” Mislim, ima smisla. Jednostavno ne želim da budem blizu zagrobnog života dok se zabavljam sa mohitom u ruci.''

BONUS VIDEO 

@alo_portal URNEBESNA BIKOVIĆEVA IZJAVA O SINU: Komunikacija nam se svodi na plač, što moj, što njegov #fy #foryou #foryoupage #fypシ #viral #alo #alodnevnenovine #milosbikovic ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading