tajni prolaz u zidu
Foto: Printscreen/tiktok.com/__daniel.tx

TikToker Daniel (@__daniel.tk), koji redovno posećuje aplikaciju kako bi podelio „uradi sam“ video snimke, postao je radoznao kada je primetio misterioznu drvenu ploču zalepljenu za jedan od zidova, piše ladbible. 

Odlučujući da istraži, vlasnik kuće je koristio magnete da bi pronašao eksere ili šrafove koji bi mogli da vrebaju iza ploče i brzo je pronašao nekoliko šrafova koji drže komad drveta na mestu.

Nakon što je izbušio rupe u drvetu, brzo je počeo da odvija šrafove, pre nego što je uspeo da otrgne drvenu ploču. Na prvi pogled, Danijel je otkrio debeli sloj izolacije, što nije bilo nikakvo iznenađenje, ali njegovo interesovanje je poraslo kada je povukao drvo i otkrio veliku rupu.

Pregledavši rupu u zidu, TikToker je shvatio da vodi do skrivene sobe za koju on nije imao pojma da postoji - i tvrdi da čak ni prethodni vlasnici kuće nisu imali pojma o njenom postojanju.

Skrivena soba je čak imala struju i osvetljenje , što je otkrilo da je velika soba potpuno prazna, osim što su tu postojale neke cevi.

U natpisu je napisao: „Pronašao sam skriveni prostor za puzanje u našoj kući. Čak ima i struju i svetla. Prethodni vlasnici nisu znali da je tamo.“

U sledećem video snimku, Daniel je detaljnije prikazao sobu i podelio planove da iskoristi prostor kao skladišni prostor za božićne ukrase i slično, što je samo po sebi pobeda, jer kome ne treba više prostora za skladištenje?

@__daniel.tx Found a hidden crawl space area in our home. Even has power and lights. Previous owners didn’t know it was there. #secretroom #hiddenroom ♬ original sound - Daniel

U pokušaju da prostor učini pristupačnijim, ljubitelj „uradi sam“ odlučio je da napravi mala vrata koja mu omogućavaju da ulazi i izlazi iz prostora kad god poželi, umesto da mora da ruši komad zida kad god želi da uđe unutra.

Mnogi pratioci su bili impresionirani otkrićem, ali je nekoliko njih je u komentarima pravilo jeziva poređenja sa horor filmovima i drugim sablasnim događajima povezanim sa tajnim prostorima.

„Očigledno nikada niste videli Koralinu“, prokomentarisao je jedan korisnik TikTok-a, dok je drugi dodao: „Mislio sam da će nešto strašno iskočiti“.

„Super, sada ste verovatno oslobodili zlog duha“, napisao je treći. „Ipak, čestitam na novoj sobi!“

Srećom, priča je imala srećan kraj, i sada Daniel ima puno dodatnog prostora za skladištenje.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji ispod: 

BONUS VIDEO

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading