Poklon izvinjenja
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Mama po imenu Nikve naterala je svoju ćerku da napravi poklon izvinjenja za devojčicu koju je maltretirala s drugom decom u školi. Proces u kom njena ćerka bira poklone za izvinjenje zlostavljanoj devojčici snimila je i podelila na TikToku. Nedugo nakon što je objavila video, postao je viralan, a od dana objavljivanja pogledan je gotovo sedam miliona puta.

Kada je Nikve bila dete, i sama je bila žrtva vršnjačkog zlostavljanja. Kada je saznala da je njena ćerka bila jedna od dece koja je to radila nekom drugom, odlučila je da reaguje. Naterala je svoju ćerku da pripremi korpu izvinjenja s poklonima i ručno napisanim pisamcetom devojčici iz razreda. U korpu su stavile stvari poput dnevnika, maski za lice, ogrlice i pribora za izradu narukvica i balone i izvinjenje njene ćerke.

@afrolatina93 I always tell my kids that you never know what a person is going through at home and what they have to deal with everyday. You are to always be kind to everyone because how you treat someone can impact their mental health in either 2 ways! Not only that but everything you have can be taken away just as fast as you received it! Humble yourself! ❤️#fyp #fy #humble #nobullies #bullyfreezone #alllove #forgiveness #trending #teachthemyoung #lessonlearned #lesson ♬ Angel Numbers / Ten Toes - Chris Brown
U komentarima su se mnogi javili i pohvalili Nikve što je to učinila.

"Maltretiranje je trauma koja nas ne napušta ni kad odrastemo. Hvala ti što si pokazala svojoj ćerki da to nije u redu", "Ovime si izlečila moje unutrašnje dete. Hvala ti", "Kad bi barem bilo više ovakvih svesnih roditelja", "Tako treba, mama! Ni u našoj kući se ne toleriše zlostavljanje", "Ovako će najbolje naučiti. Odlična reakcija s tvoje strane", neki su od komentara ispod videa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading