Avion
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Majka iz Velike Britanije podelila je mišljenja na internetu nakon što je otkrila da je letela prvom klasom na transkontinentalnom letu dok su njena 11-mesečna beba i dečko bili u ekonomskoj klasi.

"Jesam li užasna što sam ih oboje ostavila u ekonomskoj klasi?“ pitala je Elis Kočlin u opisu Tik-Tok snimka, koji je prikupio 350.000 pregleda na mreži. Kako je objasnila, ona je odlučila da se počasti dok su ona njena ćerka Prim i dečko Rob bili na 11-satnom letu avionom iz Pariza za Los Anđeles. Naime, mlada mama je rekla da oseća da zaslužuje siestu i da je to bio jedan od retkih letova na kojima nije bila zajedno sa detetom.

@ellcochlin Am I horrible for leaving them both in economy?😭It was my only opportunity to have a baby free flight and I took it, what would you do? #flying #businessclass #longhaul #traveltiktok #luxurytravel ♬ original sound - A
Prijao joj let bez bebe

"Nikad nisam leteo ni sa kim, samo smo bili ja i Prim“, opisala je putnik u snimku. "Tako da je pomisao na pomoć na ovom letu bila neverovatna. Kočlinova je dodala da je začuđena što je uspela da uradi sve, od pakovanja kolica do brige o bebi.

"Pomisao da imam let bez bebe bila je kao muzika za moje uši. Volim tu devojčicu celim srcem, ali dozvolite mi da vam kažem da nije lako leteti na duge staze sa bebom.", rekla je ona.

Beba spavala na podu

Ona je svoj potez dodatno opravdala tvrdnjom da Rob nikada nije leteo sa Primom i da je to zaista želeo. Pored činjenice da je beba bila sama sa njenim dečkom, ljudi su ostali u šoku činjenicom da je njihova beba spavala unutar nosiljke na podu aviona.

"Volim nakit, stavite me u poslovnu klasu svakog dana. Rob nikada ne bi potrošio novac na poslovnu klasu jer smatra da je to besmisleno. On bi radije trošio novac na restorane u kojima ja to nikada ne bih uradila.", ispričala je.

Uprkos njenoj racionalizaciji, mnogi korisnici TikTok-a nisu imali simpatije prema njenom postupku, tvrdeći da je to bez obzira na sve sebična odluka...

U komentarima nastupio haos

"Mislim da ste oboje trebali da budete tu jedno za drugo i da podelite odgovornost“, napisao je jedan od korisnika.

Takođe, dosta njih joj je skrenulo pažnju na činjenicu kako beba koja je položena da spava na sedištu nije bila propisno zaštićena od mogućih turbulencija.

Ipak, na kraju se oglasio i jedan od korisnika koji je opravdao ovakav način putovanja majke.

"Otac ima potpuno ista prava i odgovornosti kao i majka! Dakle, svaka čast što ste ga pustili da obavlja svoju dužnost", glasio je stav ovog muškarca.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading