venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Venčanje važi za jedan od najvažnijih dana u životu svakog para zbog čega se mladenci trude da sve ide po planu. Međutim, jedna mlada je zbog budućeg supruga baš na svoj poseban dan završila u suzama.

Kako je žena na Reditu objasnila, danima pre venčanja molila je partnera da se tog dana suzdrži i da ne izvodi okrutne šale na njen račun. Međutim, kako je nije poslušao, ona je bila izbezumljena onim što je njen izabranik smatrao vrlo smešnim - zbog čega je odlučila da se posle 48 sat od venčanja razvede.

Svoju priču započela je rekavši da objavu piše dva dana posle venčanja. Kako je objasnila, žena je bila sa svojim partnerom četiri godine i bili su vereni godinu dana.

"Upozorila sam ga da tako nešto ne radi"

Sve je počelo nekoliko meseci ranije kada je primetila da njen suprug Džejk gleda video snimke svadbenih šala.

- Između ostalog, ti videi su prikazivali neugodne fotografije mlade koje su puštali na projektoru ispred prostorije pune gostiju ili bacanje torte u mladino lice. Odmah sam mu rekla da ne želim tako nešto na našem venčanju. Samo se nasmejao i rekao da ne planira ništa slično. Mislila sam da je to kraj, ali stalno bih ga uhvatila kako se nešto čudno dogovara sa prijateljima... Odjednom je hteo da izabere fotografa za venčanje i tortu - napisala je žena.

Žena je istakla da je bila toliko zabrinuta oko venčanja da je odlučila da još jednom razgovara sa svojim budućim suprugom. Ona ga je dan pre podsetila da će, ako napravi neku šalu, odmah raskinuti s njim.

Kad je došao dan venčanja, sve je teklo glatko do trenutka kada je trebalo iseći tortu. Cela soba gledala je kako mlada pravi prvi rez, a fotograf stoji ispred para sa fotoaparatom u ruci.

"Momentalno mu lupila šamar"

Odjednom, žena je osetila ruku na potiljku, koja joj je gurala lice u tortu. Nije stradala samo njena šminka nego i cela venčanica. Cela prostorija se smejala, a njen suprug je bio najglasniji.

Žena se prisetila kako je baš u tom sramotnom trenutku fotograf okinuo fotografiju, a Džejk je rekao da je to sada njihova fotografija sa venčanja. Okrenula se, pljusnula ga po licu i uplakana istrčala iz prostorije.

Žena dalje piše kako je otrčala do toaleta i počela da plače kad je iznenada čula glasnu viku iz hodnika. Bio je to Frenk, brat njenog muža. Jedva je razumela šta govori, a kad je izašla iz toaleta, on ju je čekao. Frenk je rekao da Džejk ima nešto da joj kaže - rekao mu je da je pogleda u oči i izvini se. Čak se i sama žena u tom trenutku pomalo bojala Frenka, priznavši da ga nikad pre nije videla ljutitog.

"Samo je jedna osoba podržala u svemu"

Tada joj je rekao da ona zaslužuje bolje, i da će joj on pomoći oko prenošenja stvari i dao joj je svoj broj.

Žena je konačno odlučila da se rastane od Džejka i podnela je zahtev za razvod te je o tome obavestila njega i svoju porodicu. Džejk joj je samo rekao da to ne radi jer je to samo bezazlena šala. Žena piše da su joj i njegova i njena porodica govorili da bi bilo smešno raskinuti njihov brak zbog šale. Ali ona to vidi drugačije.

- Ako mi ovako nešto učini uprkos višestrukim zahtevima da to ne radi, čak i nakon što je obećao da to neće učiniti, onda mu ne mogu verovati. Bez obzira šta mi obeća. Moram pretpostaviti da se može i hoće dogoditi suprotno. I da ga uopšte nije briga kako se ja osećam - napisala je žena.

Jedini ko je podržava u ovoj situaciji je Džejkov brat Frank.

- Recite da nemam smisla za humor, zovite me kako želite, ali dala sam svoje razloge - zaključila je nesrećna žena u objavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading