OTPAKOVAO PORUDŽBINU, PA OSTAO U ŠOKU Beograđanin naručio pljeskavicu u poznatom restoranu brze hrane, a evo šta mu je stiglo (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kada je naručivao pljeskavicu u jednom restoranu brze hrane jedan Beograđanin nije ni slutio kako će je na kraju dobiti i to zato što je imao jedan, vrlo jednostavan zahtev.

Momak koji se na društvenoj mreži X predstavlja kao "nijetasomir" uslikao je kako mu je stigla porudžbina iz dobro poznatog restorana brze hrane. Zamolio je samo da mu spakuju pljeskavicu i dodatke, ali ne i zemičku ili lepinju. To su u restoranu i doslovno shvatili, pa su mu poslali pljeskavicu sa dodacima u aluminijumskoj foliji.

"Mislim, dobro bre ljudi, je l' se vi šalite sa mnom" - napisao je on uz sliku prilično jadne pljeskavice.

Pljeskavica

Foto: Twitter/printscreen

 

Komentari su samo krenuli, a bilo je svakakvih. Jedni su šokirani što restoran nema neku adekvatnu kutiju da mu sve spakuje.

"Postoje kutije u koje se pakuje meso u slučaju da mušterija želi bez hleba, prilog ide pored. Radnik brze hrane".

Drugi su pak iznenađeni što je očekivao bilo šta bolje kad je naručio pljeskavicu bez hleba:

"Sasvim legitimno", "Šta ti očekuješ, nije ti to restoran", "Pa je l' bez hleba? Jeste! Šta ti hoćeš", "I treba ovako da ti stigne kad nisi hteo hleb", "Naručiš redovnu pljeskavicu, meso i priloge pojedeš, a "hlebom" nahraniš neku živuljku i svi srećni", samo su neki od komentara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading