Garaža
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Ima 18 godina i pretvorio je garažu svojih roditelja u svoj prvi stan, u svega šest meseci nakon što bi završio dnevni posao.

Levis Tatersal iz Šefilda prikupio je milione pregleda na društvenim mrežama. Pametni 18-godišnji stolar pretvorio je garažu roditelja u svoj stan, a sada od toga pravi posao. U nizu impresivnih videa, Levis deli kako je teklo renoviranje garaže.

Njegov najnoviji video prikazuje konačni raspored i elegantnu završnu obradu, zajedno s kuhinjom, bračnim krevetom i kupatilom obloženom mramornim pločicama, prikupivši skoro četiri miliona pregleda.

- Sve sam napravio u skladu s građevinskim propisima. Svi koji su zainteresovani za preuređenje svoje garaže ili nešto slično, preuzimam posao za Novu godinu pa mi pošaljite poruku - objavljuje Britanac.

Levis je uklonio stari krov garaže i zamenio ga novim. Zatim je skinuo garažna vrata i zvao u pomoć zidara. Unajmio je vodoinstalatera i električara da provuku cevi i žice kroz pod pre izolacije i postavljanja poda. Otkrio je i kako je izgradio zidove, ugradio kuhinju i kupatilo te dodao drvene podove. Sam je postavio i prozore. Nakon što je projekat bio dovršen, Levis je pokazao i svoje veštine uređivanja interijera i stvorio šik, moderan prostor dodavanjem reflektora, biljaka i kauča na razvlačenje.

Roditelji su platili materijal, ali je zauzvrat on u slobodno vreme dovršio sve radove te namerava da plaća stanarinu, struju i vodu. Mnogi su bili impresionirani njegovim radom pa su pohrlili u komentarima da hvale Levisa.

- Ne samo da ste to učinili, već ste i dodali vrednost kući svojih roditelja! Svaka čast, čoveče, sjajan posao - pohvalili su ga.

Pitali su ga i koliko mu je vremena trebalo, na šta im je Levis odgovorio da je šest ili sedam meseci radio noću nakon posla, dok se ne smrači, a zatim vikendom.

- Vau kao majka skoro 18-godišnjaka, ovo je tako dobro, čak sam ponosna na tebe - pišu.

- Bravo što imate odlučnost i dobru glavu na ramenima s 18 godina, zamislite šta ćete postići u budućnosti, budite ponosni - komentarišu.

Njegov projekat obnove pokazao se vrlo popularnim, jer su mnogi zamolili Levisa da dođe i dovrši radove na njihovim domovima, piše Daily Mail.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading