Manekenka
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Nema mnogo žena sa ovog podneblja koje su uspele da dostignu svetsku slavu, i to potpuno same, bez pomoći bogatih roditelja.

Upravo jedna od onih koja je isključivo vrednim radom i trudom, ali i lepotom osigurala svoje mesto na listi najuspešnijih je i zanosna Čačanka Antonina Petković.

 

Ova Srpkinja je lepotom, harizmom ali i finim manirima osvojila srca mnogih domaćih, ali svetskih modnih kreatora, a njeno ime godinama je dobro poznato u svetskim modnim krugovima.

 

Bila je muza mnogih velikih modnih imena - Vivijen Vestvud, Karla Lagerfelda, Toma Forda i mnogih drugih, čije je kreacije nosila na bitnim Nedeljama mode.

Uspeh za uspehom

Antonina je veoma aktivna, niže uspeh za uspehom, a do sada je radila editorijale za prestižne brendove i magazine i na njima pozirala rame uz rame sa slavnom manekenkom Naomi Kembel, a imala je priliku da sarađuje i sa popularnom zvezdom Ledi Gagom i to u spotu za Tom Ford kampanju što možete videti u videu u nastavku.

 

Glavno je lice mnogih modnih kuća, kao što su Chloé i Liu Jo, a njen trud krunisan je i saradnjom o kojoj sanja baš svaka manekenka. Naime, lepa Čačanka je 2019. potpisala ugovor sa brendom luksuznog veša Victoria’s Secret što nijednoj drugoj Srpkinji nije pošlo za rukom.

 

Počeci

Inače, Antonina Petković manekensku karijeru započela kao pobednica izbora za "Elitovo lice godine" 2011. (2014. postala je zaštitno lice ovog izbora). Nakon toga bila je model agencije "Models Inc.", posle čega se uputila u svet, a sve ostalo je istorija.

Njena neostvarena želja je naslovna strana francuskog Vogue. Ipak, sasvim je izvesno i da će to doći na red pre ili kasnije, naročito jer je omiljena manekenka brojnih velikih imena iz fashion sveta, a poznata je i kao miljenica Viktorije Bekam koja je gotovo uvek angažuje za svoje revije.

Često se zaželim porodice

Antonina nije krila da se navikla na život u inostranstvu, ali da joj je ipak nedostajala Srbija.

"Ja sam iz Čačka pa se često zaželim porodice i prijatelja koji žive tamo. Nedostaje mi i Beograd, u kom provodim mnogo vremena kad sam u Srbiji. Ono što je sigurno jeste to da dobrih ljudih ima svuda i oni moju svakodnevicu čine lepšom.

Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim "haos" na ulicama Njujorka jer pokreće i budi kreativnost", ispričala je Antonina svojevremeno za magazin "Gloria".

Ljubav cveta

Nakon godina provedenih u Njujorku, Antonina se vratila u Srbiju gde je pronašla ljubav svog života. Srce lepe manekenke je osvojio Ivan Ojkić, čiji posao je takođe vezan za medije i kulturu. Ivan je radio kao asistent direktora na kratkoj drami "Događaj", a trenutno stoji iza čuvenog projekta Kišobran, u okviru kojeg vodi poznate beogradske beogradske barove u Cetinjskoj – Zaokret i Sprat.

Svadba

Par je stao na "ludi kamen" u julu prošle godine, a tada je o njenom izdanju sa venčanja brujao svet.

 

Antonina je nosila jednostavnu ali opet jedinstvenu haljinu sa izrezima sa strane i naglašenim donjim delom. Kreacija je imala zanimljiv dekolte na naboranim detaljem, a look je upotpunila romantičnom punđom sa par izvučenih lokni i buketom od poljskog cveća.

 

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo je izbor obuće, s obzirom da se slavna manekenka udala u belim japankama, što, priznaćete, nije uobičajen izbor za mlade.

 

"Udala sam se prošlog meseca i ovakvo je bilo raspoloženje! Bilo je prelepo, emotivno, ludo, zabavno! Zauvek smo zahvalni na našim porodicama i prijateljima zbog kojih se svakog dana osećamo tako posebno! Srce mi je puno!", napisala je svojevremeno manekenka na Instagramu nakon venčanja, a sudeći po objavama, ljubav između nje i supruga i dalje cveta.

 

Lepa manekenka ne skida osmeh sa lica, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading