lujza
Foto: Printscreen/Instagram

"Čestitamo ti Luiza, obišla si sve zemlje sveta, tvoja poslednja zemlja je Srbija", pisalo je na transparentu koji je sačekao ovu nasmejanu i živahnu ženu na aerodromu.

Uz toplu dobrodošlicu, Luizu su na aerodromu sačekali i baloni u obliku broja 193, koliko je tačno zemalja obišla - svih zemalja sveta. Ona nije krila svoje oduševljenje, kao i ponos što je postigla ovakav cilj u poznim godinama. 

 

 

"Ti si najveća inspiracija, preponosni smo na tebe", pisalo je u opisu videa na kojem su prikazane dogodovštine sa Luizinih putovanja.

Ova žena izazvala je brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali da bi voleli da budu baš kao ona.

"Do danas nisam imala idola, ali sada ga imam!!!", "Čestitke, velika si inspiracija", "Dobrodošla u našu prelepu zemlju, uživaj!", "Carica! Najlepši poklon od života je imati svet na dlanu!", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO: 

 

@alo_portal @oliverakonatar po prvi put progovorila o svom sedmogodišnjem radu u medijima! 🅰️❗ Uskoro možete očekivati njen autorski video projekat koji će se emitovati na našem YT kanalu i TikTok profilu! 🤞😍 #alo #alodnevnenovine #alonovine #emisija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading