RODITELJI, ČUVAJTE VEČERAS SVOJU DECU Sektolog otkrio da se strašne stvari dešavaju na Noć veštica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/tvhepy

Pred nama je Noć veštica koja se obeležava, svakog 31. oktobra, uoči praznika Svih svetih, prema zapadnohrišćanskoj tradiciji.

Obeležavanje ovog datuma godinama izaziva polemike u Srbiji. Jedni su gnušaju tog praznika, dok drugi vide još jedan povod za dobru zabavu.

Sledeći pravila potrošačkog mentaliteta, već se pojavljuju obaveštenja o raznoraznim popustima. Ovim povodom, gost "Pulsa Srbije" je 

"Kelti, odnosno njihovi potomci Irci i Škoti su taj praznik doneli sa sobom kada su migrilali u Ameriku. Taj praznik je proslava, paganski ritual za dolazak prvog novembra, što je za njih Nova godina. Praznik se zove "Semhajn" , a to je poštovanje kulta mrtvih predaka, što je paganski ritual. Za mene, ali nadam se i za sve, danas je Sveti Luka i Sveti Petar Cetinjski, mi to treba da slavimo. U dva navrata sam bio u Americi kada je bila Noć veštica", kaže sektolog  Dimitrije Pastuović za TV Kurir.

"Po svim medijima, narod se upozorava da pripazi svoju decu jer tog dana veliki procenat dece nestaje, a ona verovatno završavaju u nekim satanističkim ritualima. Ogromne su gužve, gomila pijanih i drogiranih ljudi, ne može da se prolazi ulicama, a nažalost je to došlo i na naše tlo. To je pogubno! To je satanistički praznik, nema nikakve veze sa hrićšanstvom", naveo je on.

Da li su Amerikanci svesni šta slave?

"Veliki broj američkog naroda ima vrlo malo razvijenu svest, oni žive po difoltu, slepo se drže svega, njih štiti zakon, oni veruju u institucije, šta im se servira to jedu. Smatram da veliki procenat njih nije svestan da radi lošu stvar, ali postoji neki vrh koji je svestan kuda to vodi. Čak i ovde, mnoge vaspitačice, profesorke, se žale da roditelji maskiraju decu na današnji dan. Mi definitivno idemo ka tome, ova bolest je veoma uznapredovala i progresivna je, sve ovo je samo jedan segment tog novog doba, a polako ulazi u sve pore društva".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading