Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Kada se verite, uobičajeno je da prijateljima i porodici kažete srećne vesti, a u doba društvenih medija, nema bržeg načina da obavestite sve od objavljivanja objave na Fejsbuku ili Instagramu. Ali jedan par je označen kao „jeziran“ zbog načina na koji su davali ljudima do znanja da će se venčati – jer je to uključivalo lažiranje trudnoće.

Par je otišao na Fejsbuk da bi svima rekao da "očekuju" i objavio dve slike koje su izgledale baš kao tipične slike koje biste videli na otkrivanju trudnoće. Na jednoj slici se vide mlada i mladoženja kako se grle, dok je mlada držala niz slika koje su ličile na skeniranje bebe, dok je na drugoj slici par koji drži test za trudnoću.

Na prvi pogled, bilo bi vam oprošteno što ste pomislili da su slike trebalo da najavljuju da par ima bebu, ali nakon detaljnijeg pregleda, „skenirane“ slike su bile crno-bele fotografije nevestinog vereničkog prstena, dok je test trudnoće da je reč "venčanje" uređena preko elektronskog ekrana koji bi inače potvrdio trudnoću.

Printscreen

Printscreen

 

Par je svoj post potpisao: „Očekujemo!!! Uskoro jul 2024!!!“, a zatim su razjasnili šta zapravo misle u posebnom redu svog natpisa, gde su napisali: „Ostalo je još samo devet meseci do našeg venčanje!!".

Objava je ponovo deljena na forumu Vedding Shaming na Redditu, gde je poster označio da se par „jezi“ zbog zbunjujuće objave venčanja. Oni su napisali: "Ovo je najgrublje odbrojavanje venčanja koje sam ikada video. Ona nije trudna."

I komentatori posta su bili skloni da se slažu sa njima, a mnogi su rekli da bi objava verovatno ostavila mnoge prijatelje i članove porodice zbunjenima. Neki su čak rekli da su u početku mislili da par žuri sa venčanjem jer je mlada već bila trudna kada su prvi put pročitali post, pre nego što su shvatili šta to zapravo znači.

Jedna osoba je rekla: "Pa čekajte... Ona nije trudna i ima venčanje? Zato što ta objava vrišti udata jer je trudna", dok je druga dodala: "Sve montirane objave o trudnoći su jezive, ali ovo je potpuno novi nivo traženja pažnje za koje nisam znao da postoji", a treći je objavio: "Verovatno su dobili dosta zbunjenih odgovora, ali nisu ništa spalili ili pokvarili nečiji dan. Sve dok su njih dvoje zadovoljni time, dobro za njih."

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading