novac
Foto: Profimedia/Profimedia

Kamil Bartošek, češki producent, influenser i investitor poznatiji pod nadimkom Kazma u nedelju je podelio obećanih milion američkih dolara, ali tako što ih je bacio iz helikoptera nadomak gradića imena Lisa i Labem.

Bartošek je svojevremeno pokrenuo nagradnu igru tokom koje je spremio taj iznos u kontejner pod šifrovanom bravom (sef je stajao u Praškom izložbenom centru) , međutim budući da nije dočekao pobednika, odlučio je da podeli sav taj novac prijavljenim takmičarima.

"Poslali smo elektronsku poštu svima koji su bili registrovani na našu veb stranicu, a govorimo o otprilike 100 hiljada ljudi. Mejl im je stigao oko šest ujutro s informacijama gde ćemo baciti novac iz helikoptera.

Pritom je bilo potrebno dešifrovati poslati kod, a na kraju se, tako barem procenjujemo, na zakazanom mestu pojavilo četiri hiljade ljudi.

Budući da nam je sigurnost ljudi bila na prvom mestu, događaju su bili prisutni policajci, vatrogasci, lekari, ali i privatni čuvari", pojasnio je Bartošek i naglasio da ipak nije bilo potrebe za intervencijama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading