baka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Neverovatan preobražaj jedne bake od 70 godina napravio je pravu pometnju na društvenim mrežama, svi su oduševljeni fenomenalnom promenom!

Nepisano je pravilo da žene, kada ostare, prestanu da brinu o sebi, a retko je videti ženu u sedamdesetim godinama našminkanu i modernu. Ipak, ova dama u 8. deceniji razbija sve predrasude, poslužila je kao inspiracija i neverovatna motivacija mnogim pripadnicama lepšeg pola, koje su odlučile da se posvete sebi i svom izgledu!

Iako odeća ne čini čoveka, kako kaže naša stara poslovica, ne treba da zanemarimo sebe samo zato što smo u određenim godinama. Još manje žene treba da budu toliko opterećene famoznom neizvesnošću da li im nešto odgovara ili ne.

baka

Foto: printscreen/TikTok

 

Naime, najvažnije je da se osećate dobro u svojoj koži i da ste zadovoljni svojim odrazom u ogledalu, jer samo tako vam ništa neće biti prepreka – ni godine, ni radoznali pogledi, ni zavidni komentari.

A baka sa snimka je na delu demonstrirala kako sa tri laka koraka žena bukvalno može da zablista.

Vremešna žena je u sedamdesetim godinama, ima dugu sedu kosu i godinama se nije šminkala.

Njen stil odevanja se potpuno promenio, a izgledala je i starije nego što jeste – bezvoljna i „izlizana“, kako naš narod zna da kaže.

A onda je došlo do neverovatne transformacije u samo tri koraka. Frizeri su joj ošišali dugu sedu kosu i ofarbali je u plavo. Duga kosa pripala je zaboravu, a ona je dobila šik kratku frizuru koja joj je zbrisala najmanje deceniju sa lica.

Potom su je diskretno našminkali i istakli njene lepe crte lica, posebno divne plave oči po kojima je prepoznatljiva i njen široki osmeh.

baka

Foto: printscreen/TikTok

 

A onda je na red došao i izbor stajlinga, koji je kompletnu promenu imidža zaokružio na savršen način. Kada se pogledala u ogledalo, ostala je bez reči!

Nije mogla da prepozna sebe, osećala se kao druga osoba sa novom pokretačkom energijom. U nastavku su munjevitom brzinom nizali oduševljeni komentari o njenom izgledu, a najsrećniji su bili njeni najmiliji. Kako vam se sviđa ova transformacija?

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading