loto
Foto: Alo/Printscreen

Priča Vranjanca ostavlja sve bez daha. Sreća se ne namešta, jednostavno sreća dolazi sama, poručuje G.M. iz Vranja.

Loto groznica pred samo izvlačenje i neverovatna priča Vranjanca koga je samo jedan broj delio od sedmice.

"Živeli smo u staroj kući, počeli da gradimo novu, nestalo je para i stali smo sa gradnjom do prvog sprata, započinje priču G.M. i dodaje "al kad te oće sreća oće te.

Supruga je sanjala brojeve za loto dobitak, verovali ili ne. Nije bila potpuno sigurna u sedmi broj da li je 12 ili 14. Ispričala mi je san. Ja nisam verovao u to ali po nagovoru supruge i oca, a bili su baš uporni, otišao sam i u poslednjem satu pred zatvaranje kioska Državne lutrije Srbije, popunio i uplatio loto tiket, jednu kolonu sa redosledom brojeva koji su se pojavili u snu. Bio sam ljut i na sebe i na njih što sam po cičoj zimi i snegu morao da izlazim iz kuće", započinje priču.

I desilo se čudo...

"Verovali smo pa i nismo, i čekali smo izvlačenje. Izvlačenje je počelo, prvi broj pogodak, možda slučajno prolazi mi kroz glavu. U kući tajac svi smo tu i pratimo izvlačenje. Drugi broj pogodak, treći, četvrti ma da li je ovo moguće i evo petog i šestog. Ostaje još samo sedmi broj...Sedmi je bio 14, a mi smo popunili 12. Mogli smo da imamo sedmicu, da sam poslušao suprugu i popunio drugu kolonu sa brojem 14 pošto ona nije bila sigurna između ta dva broja, koja su se pojavila u snu. Srce je htelo da iskoči iz grudi, dobitak na sedmici je iznosio oko tri miliona evra. Zbunjeni poskakasmo od sreće gledamo u tiket i ne verujemo, ali izvukli smo šesticu, imamo dobitak, san se ipak obistinio da li je to moguće? Izgleda da jeste .....", priča G.M.

Dobijenim novcem završili smo započetu kuću, stavili pod krov, namestili stolariju, izmalterisali i spremili je za useljenje, kad te oće, oće te, opet ističe Vranjanac koga očigledno prati sreća.

Otkriva, nećete verovati da mu šestica na lotou nije jedina sreća, jer mu je i Bingo igra na sreću donela dobitak u vrednosti od hiljadu evra.

Podseća da je 2008. igrao Bingo sa suprugom.

"Napravili smo kuću i došao je trenutak da se podelimo sa bratom. Sve je bilo u redu osim što sam u svoj prostor morao da unesem stari šporet, frižider, mašinu, nije bilo para za novu belu tehniku. U međuvremenu smo kupili Bingo listić. Bili smo u gužvi i kod izvlačenja smo bili sigurni da imamo samo zamenu. Snaji smo dali tiket da uzme zamenu pošto je krenula u grad.

Žena je bila zapanjena, jer joj je rečeno da imamo "neki" dobitak. Prosto se uplašila vratila nam je Bingo listić i to ispričala. Bili smo iznenađeni i zbunjeni i otišli smo do Državne lutrije u Vranju gde nam je potvrđeno da imamo dobitak od hiljadu evra.. Ubrzo smo preuzeli dobitak i zahvaljujući njemu zamenili kompletnu belu tehniku. Naišli smo i na akciju pa smo uspeli da kupimo i mašinu za pranje i sušenje veša. Našoj sreći nije bilo kraja", iskren je G.M.

Sa ocem je krenuo u Beograd da podigne novac, piše 24sedam .

"I tu nas prate anegdote, pita moj otac prolaznika u Beogradu gde je ulica Milutina Uskokovića, a on mu odgovara što si došao u Beograd kad ne znaš gde je ulica u koju ideš. Kao Bingo dobitnik trebalo je da se uključim u televizijski program u emisiju kod Dekija Pantelića da dam izjavu, ali nisam uspeo. Iznenada me je presekao jak bol u stomaku i morao sam pod hitno da pronađem toalet. Bilo mi je krivo, jer sam komunikativan i dugo sam pripremao tu izjavu ushićen zbog učešća na televiziji i prilici da svoje iskustvo podelim sa drugima. Dok sam ja bio u toaletu izjavu za televiziju o našoj sreći i dobitku dao je moj otac. Nije mi bilo pravo, ali tako se završilo ono što ću pamtiti do kraja života ", objašnjava Vranjanac.

Kaže da i dalje redovno igra igre na sreću, jer nikad se ne zna ...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading