mućke
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Metju voli "Mućke", od detinjstva, a za sebe i svoje prijatelje organizovao je noćni izlazak u stilu božićne epizode ​​ove popularne britanske serije.

Obožavaoci su popularne britanske serije "Mućke", a na nagovor prijatelja prerušili su se u Del Boja i Rodnija. Tako su postali viralni hit. Dvojac je u julu "planuo" na društvenim mrežama, a ljudi širom sveta bili su oduševljeni.


Dva meseca kasnije, Metju i Džejms pridružili su se još dvojici imitatora likova iz 'Mućke', a grupa je sve popularnija.

"Volim "Mućke"," rekao je Metju, koji imitira Del Boja.

"Volim ih od detinjstva, tu komediju, borbu i likove", rekao je on. On je rekao da ne može da izdvoji koja mu je epizoda najdraža, ali da mu je omiljeni lik definitivno Del Boj, i smatra da su slični.

Metju je takođe rekao Velsu onlajn šta su tačno planirali da urade kada su se on i njegov prijatelj Džejms obukli u slavnu braću sa malog ekrana. Naime, za sebe i svoje prijatelje organizovao je izlet inspirisan božićnom epizodom 'Mućki'.

Da stvari budu još posebnije, prijatelji su predložili Metjuu da se obuče kao Del Boj, a zatim Džejms da igra Rodnija.

"Sve sam naručio preko interneta, džemper, kaput, nakit... Kada sam se pogledala u ogledalo, pomislila sam da izgledam odlično. Čak su i moji roditelji mislili da sam Del Boj"!

Del Boja i Rodnija snimio je njihov prijatelj Danijel i objavio na društvenim mrežama, a postali su hit. Sada ih često pozivaju na razne događaje, a grupi su se pridružili i 'Ujka Albert' i 'Bojsi'.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading