devojka
Foto: Printscreen/Printscreen

Ovan

Stvarnost ili fikcija? Linija između njih može biti vrlo nejasna, pa zato budite veoma oprezni. Nije sve onako kako se čini na prvi pogled. Pokušajte da istražite šta se zaista krije iza svega, a ako nemate pristup ovim informacijama, poslušajte intuiciju. Ako je moguće, odložite odluku za sutra.

Bik

Ako danas treba da donesete važnu odluku, izbegavajte prikupljanje povratnih informacija. Tuđa mišljenja će vas zbuniti i naterati da sumnjate u sopstvenu perspektivu. Ako je neophodno da tu odluku donesete u dogovoru sa grupom ljudi, onda je najbolje da je odložite.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2023: Blizanci

Amicija će vam danas biti na visokom nivou, ali da li zaista znate kuda ste krenuli? Od toliko različitih ciljeva i planova, vreme je da se odlučite za onaj koji vam je prioritet. Savet: Nemojta da skačete u nešto u šta niste sigurni. Pitajte bliske ljude za savet pre nego što prelomite.

Rak

Morate da naučite da mislite na sebe. Podrška prijateljima i kolegama je sjajna, ali ne ako to ugrožava vas i vaše vreme. Ukoliko primećujete da vas određeni odnos iscrpljuje, u redu je da se udaljite i odvojite vreme za sebe. Slično je i na profesionalnom planu. Nemojte prihvatati nove projekte ako niste spremni za to.

Lav

Čak i najsposobnijim i najopasnijim lavovima je ponekad potrebna pomoć. Danas ćete se verovatno naći u teškoj situaciji. Ali ne brinite! Obratite se svom najužem krugu i oni će vam vrlo rado pomoći. Osim toga, budite slobodni da čažete ne zahtevima koji vam ne odgovaraju.

Devica

Vaše veštine donošenja odluka možda neće biti na visokom niovu kako je to inače slučaj. Sunce u opoziciji sa Neptunom vas iskušava da sledite svoje instinkte i hirove. Ipak, pre nego donesete odluku, pokušajte da istražite da li postoji još nešto što treba da znate. Nema potrebe da žurite sa važnim odlukama.

Vaga

Postoji velika razlika između toga da pomažete ljudima i da obavljate posao umesto njih. Iako možda želite da ostavite sjajan utisak, razmislite da li vam je zaista potrbeno da se opteretite tuđim problemima. Da li žrtvujete sopstvenu dobrobit da biste spasili nekog drugog.

Škorpija

Jasno je da danas baš i ne želite da budete u centru pažnje. Niko vas ne tera da delite informacije iz svog privatnog života sa javnošću. Ako to ipak želite da učinite, objava na društvenim mrežama sa odgovarajućim heštagom će biti sasvim dovoljna.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2023: Strelac

Biti ili ne biti?  Možda ćete imati problema da rašite sve zadatke koji su vam namenjeni danas. Niste tip ličnosti koji voli da se bavi dosadnim detaljima. Ukoliko radite dosadan posao, onda je važno da napravite brzu pauzu. Ako ste primorani da budete zalepljeni za stolicu ceo dan, onda nagradite sebe zabavnom aktivnosti večeras.

Jarac

Ugrizite se za jezik pre nego što izjavite nešto zbog čega ćete zažaliti. Čak i dobronamerne reči bi mogle da vas koštaju ukoliko ih ne izreknete na pravi način. Ako vam je neko poverio tajnu, budite pažljivi da te informacije ne dođu donekog drugog. Nije vam potrebna dodatna drama u životu.

Vodolija

Brine vas da li vam je neko prijatelj ili neprijatelj? Izbegavajte donošenje bilo kakvih prenagljenih postupaka. Ponekad je objašnjenje sasvim jednostavno. Umesto da postupate nepromišljeno, pokušajte da saznate istinu. Prespavajte, jutro je pametnije od noći.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2023: Ribe

Vaše vreme je dragoceno. Nemojte dozvoliti ljudima da ga troše previše. Važno je da saslušate druge ljude, ali ne i da u potpunosti zaboravite na svoj raspored. Budite iskreni sa ljudima, to će im više značiti nego da stojite ispred njih i razmišljate o tome šta još treba da obavite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading