devojka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/pinterest.com

OVAN

Posao: Strogi ste previše prema svima koji rade sa vama. Popustite. Nekada je dobro biti opušteniji, više dobijete. 

Ljubav: Opustite se uz blisku osobu. Oni koji su u braku moraju da se pripreme na spremanje ili uređenje stana. 

Zdravlje: Napetost.

BIK

Posao: Imate ideju kakva će sigurno uroditi plodom. Čekajte narednu nedelju za realizaciju plana. 

Ljubav: Emotivno ste povezani sa osobom iz znaka Ribe. Pružićete utehu ovoj osobi koja će biti polaskana. Imate sreće u ljubavnom životu. 

Zdravlje: Priroda, šetnja, vazduh mogu da izleče.

BLIZANCI

Posao: Sve može da se menja, vi to najbolje znate. Posebno posao koji u vama budi negativnost i besparicu. Spremni ste na sve samo da se rešite loših finansija.

 Ljubav: Verujete jednoj Vagi. To je ljubav koja tek treba da se razvije. Biti uporan sa Vagom znači uspeh do kraja života. 

Zdravlje: Opustite se.

RAK

Posao: Dobar dan za privatan biznis. Svako ko ima radnju, veleprodaju, radi preko društvenih mreža može da očekuje novac. 

Ljubav: Posvećenost partneru. Najbolje znate kako da osvojite onog do koga vam je stalo. Vera u ljubav je najjača pozitivna energija. 

Zdravlje: Stomak i žuč su osetljivi.

LAV

Posao: Niste fanatik, ali ako prepoznate posao sa dobrom zaradom, onda ste zaista neuništivi. Zapravo samo ste usmereni na rad, rad i samo rad. 

Ljubav: Imate sreće u ljubavi sa Strelcem. Vatreni ste znakovi, znate kako da svoju veliku strastvenu energiju kanališete. Ako ste u braku, onda sreća u kući. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Opet ste pred dilemom. Odlučite se, nije vreme da dugo razmišljate. Razmišljanje vam ne daje previše šansi da donesete pravu odluku. 

Ljubav: Tražite uzbuđenje. To bi mogao da vam pruži neko ko je oslobođen od svih predrasuda. Neko poput Vage, Vodolije. 

Zdravlje: Podrhtavanje tela je od umora.

 

 

VAGA

Posao: Pravilna informacija pruža šire mogućnosti za dobar izbor u samo radu. Ako dobijete odgovarajuće podatke, upustićete se u posao koji vam je potreban. 

Ljubav: Pokažite pravo lice. A vaše pravo lice je uživanje, izlasci, zabava, druženje - onoliko koliko je moguće u ovom teškim vremenima. 

Zdravlje: Pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao: Nemate vremena za gubljenje za saradnju sa nekim ko neće da radi na pravi način. Takve osobe odmah eliminišete iz okruga. 

Ljubav: Partner je uvek tu za vas za podršku koja vam je potrebna za sve. Budite i vi uvek tu za voljeno biće. Dobro se dobrim vraća. 

Zdravlje: Žlezde su osetljive.

STRELAC

Posao: Podrška od osobe iz inostranstva. Jedan Jarac ili Bik mogu da vam pomognu oko poslova koje ste naumili da rešite. 

Ljubav: Nemate razloga da se nervirate. Vi verujete u dobro i to će vam se desiti. Posebno od strane slobodnog Strelca. 

Zdravlje: Pazite na krvni pritisak.

JARAC

Posao: Energiju imate za dve osobe, spremni ste na svaki rad. Važno je da ne preterate. Radite kako ste navikli, na način koji je već dobro oproban recept za uspeh i moć. 

Ljubav: Jarac u braku ima izlive nežnosti i iskrenih emocija. Pravo je uživanje imati vas za stalnog partnera. Slobodan Jarac priželjkuje nežnog Raka. 

Zdravlje: Nesanica i glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Radite poslove vezane za inostranstvo. Najbolji su oni koji su u sferi svih oblika komunikacije - saobraćaj, internet, novine, TV… 

Ljubav: Ako ste sami, bićete u vezi sa Ovnom. Ukoliko ste u braku ili vezi, možete očekivati manju svađu, posebno ako je partner Lav. 

Zdravlje: Dajete previše energije na druge.

RIBE

Posao: Ostvarićete poslovni kontakt sa Škorpijom. To je osoba koja će vam pokazati tajne posla i način na koji zarađuje. 

Ljubav: Emotivna veza sa Rakom daće vam snagu, potrebnu sigurnost. Kuća, dom, porodica - to je ono što vas privlači. 

Zdravlje: Ništa ozbiljno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading